Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hengist

Duchy w kapturach

Polecane posty

Parę razy miałem w nocy odwiedziny przezroczystych zakapturzonych gości. Teraz w necie znalazłem doniesienia z całego świat o tzw "cienistych ludziach", kim oni są? Jakie mają zamiary? Czy to nie jest najlepszy dowód na istnienie szatana? A jak szatana, to również i Boga?

Gość gość
to sie nazywalo ku klux klan w dzisiejszej wersji wycieczka/pielgrzymka podczas deszczu

Gość gość
albo hip - hopowe duchy

Gość gość
moze to majaki senne;)

Gość gość
Może to znak że czas sie leczyć?

Obudziłem się, podniosłem głowę, widziałem trójwymiarową, przezroczystą postać. Zawsze znikały, po tym jak świeciłem w nie latarką, albo przepędałem w imię Jahwe. Po tym przestały się pokazywać a kilka razy mnie uderzyły, budząc ze snu. Specjalnie zacząłem kłaść się do ściany, aby ich nie widzieć. Pojawiały się około 3, 4 w nocy

nouvelle95 - jakie porażenie, jak podniosłem głowę i widziałem to samo z innej perspektywy...

Wiem, co to paraliż senny. Paraliż senny też parę razy miałem, jak byłem nastolatkiem. I wiem, że to nie był paraliż senny, bo podczas paraliżu sennego człowiek nie może się poruszyć, a kiedy się poruszy, wtedy paraliż mija,i budzi się całkowicie. A ja się obudziłem, usiadłem i to widziałem...

nouvelle95 - psychiatrii pewnie nie kończyłaś, a poza tym wy ateiści z reguły marnie kończycie, więc waszymi wypocinami to można najwyżej . . .

Czarna79xxx nowy nick - jak sen, jak nie spałem. Musiałem zaświecić w niego latarką, żeby zniknął...

Gość kobieta bezsenna
nie jestem ateistką, ale uważam, że przebadanie się może wyeliminować cieniasy. Rozumiem, że się boisz, ale to bardziej nieprawdopodobne niż to że jesteś zdrowy i cię nawiedzają kosmici (Boga bym nie mieszała, ani drugiej strony). I tak przed egzorcyzmami trzeba zasięgnać rady psychiatry

A co ma kościół do tego? Nie wierzę w kościół. Piszę tylko, że sporo ludzi na świecie widziało zakapturzonych gości. Zastanawia mnie kto to jest i w jakich przychodzi zamiarach . . .

Kiedyś czytałem też, że iluś tam tysiącom ludzi na świecie przyśnił się ten sam nieistniejący w realu człowiek. Zawsze pomagał znaleść drogę na dworcu czy w sklepie. Wszyscy rysowali go, jako ciemnookiego, łysiejącego gościa ze zrośniętymi brwiami...

Gość gość
weź leki

Gość kobieta bezsenna
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! jednak zdrowy nie jesteś :( Przykro mi. nie pomoże ci nawet to, ze znalazłeś o podobnych przypadkach w necie. Wręcz przeciwnie.

kobieta bezsenna - Czemu zdrowy nie jestem? Rozwiń...

Gość kobieta bezsenna
bo widzisz lud******apturach - to raz, bo stwierdzasz, że istnieja tacy i wpisujesz w necie, czy inni widzieli - to dwa, trzy - w ogóle nie podejrzewasz u siebie pomieszania zmysłów. Raczej spisku. Styknie? :P

Ja też parę razy miałem prorocze sny odnośnie aryjskiej księżniczki. Potem nastąpiło pare dziwnych zbiegów okoliczności. Kiedyś śniła mi się co jakiś czas i się działo coś niezwykłego. Potem zauważyłem, przypadkiem, że śniła mi się przy określonej fazie księżyca zawsze. Dziwne... Zerknąłem na kalendarz astronomiczny i zauważyłem, że to się dziwnie pokrywa...

kobieta bezsenna - Umiesz czytać ze zrozumieniem? Piszę, że kiedyś widziałem, a teraz znalazłem informację, że sporo ludzi też je widziało... Co w tym dziwnego?

Gość kobieta bezsenna
umiem czytać i nawet uczę czytać. Sorry, Gregory, ale ja odpadam przy twoich historiach. Miłego łykania.