Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zrobić zeby dziewczyna dała mi spokój POMOCY!!!

Polecane posty

Gość gość
przestań się myć

Gość gość
powiedz po prostu : 1)że nie tolerujesz czegoś takiego i że nie nawidzisz jak ktoś cię okłamuję i że kończysz z tym związkiem i tylę i że ma wiele innych zalet wpisz dowolne ... i ją przepraszasz ale na kłamstwię się nie zbuduję związku i tyle i że już podjełeś decyzję napisała kobieta :) ale tak szczerze jak jej powiesz że chodzi o to ściemianię i że w tym się różnicię to może następnego kolesia nie będzie okłamywać 2) zrób coś idiotycznego tak żeby zapamiętała cię jako sukinsyna ale może mieć potem dziewczyna uraz do facetów wiec lepiej nie

Gość gość
Nie czytałam całości tylko kilka postów. Jeżeli chodzi o mówienie ,że masz inną dziewczyne ,to osobiście nie radzę bo to tylko babki zachęca do dalszej walki. "Zdrowa " konkurencja o samca :p

Gość gość
ale z ciebie czlowieku nerwus idz do psychologa bo cos za bardzo sie stresujesz. kazdy wyraza tutaj swoja opinie i osoba ktora ronila tutaj tej dziewczyny ma poniekad racje, bo ty ja publicznie wysmiewales i kazales innym ja nastraszyc. a teraz ta osobe zaczynasz tutaj wyzywac. prawda jest taka ze jesli kiedys bedziesz mial jakas kobiete to bedzie miala z toba ciezki zywot. wystarczy poczytyac w jaki sposob sie wypowiadasz. straszny agresor ci sie wlacza na pare slow krytyki. okropny jestes no i czekam teraz na te wyzwiska pod moim adresem.

Gość gość
aha i pisz skladnie i bez bledow bo wychodzi ile klas skonczyles...

Gość gość
gdybys mial troche oleju w glowie to mimo ze nie znasz jej rodzicow poszedl bys do nich i powiedzial ze ich corka pisala ci o tym ze chce popelnic samobojstwo. a ty piszesz ze ich nie znasz, moze akurat to uchroniloby ja przed tym ale ty koles myslisz tylko o sobie i pytasz glupkowato co zrobic. zmien kur** numer. tak ciezko?

Gość gość
zmienić numer telefonu i po sprawie

Gość gość
Nie odpisywać na jej smsy, ani nie odbierać telefonów od niej. Kiedyś jej się znudzi.

Gość gość
Pytam się bo nie wiem jak się pozbyć tak poje//////banej laski. Może ktoś miał podobne epizody. Jak chcecie to odpisujcie ja was do tego nie zmuszam. Zmieniłem numer ale ona jeszcze ma mojego maila i będzie mi spamować. ,, jej rodzicow poszedl bys do nich" skąd mam wiedzieć jak wyglądają i jak się nazywają ja nawet nie wiem na jakiej ulicy mieszka tylko dzielnice znam (spotykaliśmy się w parku na mojej dzielni lub u mnie w domu). Poznaliśmy się na imprezie ale nie będę się tutaj rozpisywał.Wcześniej wydawała się na miłą i normalną dziewczynę ale jej zaczęło odp*****lać. Chyba mojej sytuacji nie umiecie sobie wyobrazić ale spoko. Czekam na wpisy hejterki :)

Gość gość
,,koles myslisz tylko o sobie" Gdybym nie myslał tylko o sobie to bym jej nie pomagał w jej problemach ale to szczegół. W sumie to teraz tylko myslę o sobie i mam w nią wyje/////bane. Tak jestem chamem itd (piszcie co chcecie) ale co zrobić jak ona zacznie przychodzić do mnie pod dom(jak na razie tego nie robiła).

Gość pokazywarka pl i2ba41
jaka sobie jest tre