Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opiekowalam sie 4 dni corka siostry plus moj niemowlak

Polecane posty

Gość gość

Mimo ,ze chrzesnica w miare grzeczna ( 3 lata) to po 4 dniach bylam na maksa wypompowana!!!!!! Nie dosc, ze moje niemowle 4 miesieczne to jeszcze drugie dziecko w domu. Podziwiam kobiety co maja dwojke dziecci, szczerze podziwiam.W zyciu nie zdecyduje sie na 2 dziecko:P

Gość gość
tak sie gada tylko. poczekaj jak skonczy 5lat i sie sam soba zajmie.wtedy zrobicie sobie drugie

Gość gość
Nie wiem ale narazie nie wyobrazam sobie 2 dziecka!!!Szczerze, to bym chyba sie zalamala.

Gość gość
Inaczej zająć się obcym dzieckiem niż swoim. Swoje znasz od urodzenia, wychowujesz po swojemu, jest przyzwyczajone do ciebie, do domu, no wiadomo. Moja ma prawie 4 lata, jest bardzo samodzielna. Czasem się razem pobawimy, poczytamy. Drugie dopiero teraz planujemy, zapewne nie będzie super łatwo, ale z samym niemowlakiem też mi łatwo nie było.

Gość gość
przesadzasz kwestia poukładania sobie dnia, rytmu i przyzwyczajenia :) dwa pierwsze lata są ciężkie ale potem masz dwoje maluchów które przepadają za sobą, wspólnie sie bawią a nie biegają za tobą: mamo nudzi mi się.

Gość gość
No ja mam jedynaczke i jakos nie biega za mna : mamo nudzi mi sie.

Gość gość
dokładnie jak wyżej - 3 latka to już czas na przedszkole - co ci daje dni z jednym tylko - i nim się obrócisz to drugie podrośnie i będą się bawic razem a ty będziesz pić kawkę a tak to całe życie albo obcy koledzy w domu albo będzie się bawić z tobą

Gość gość
Ja mam 5 letniego chlopca i 3,5 letnia dziewczynke. Kloca sie ze soba i jakos nie odpoczywam przy dwojce