Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Walutomat nowy kantor online

Polecane posty

Gość Lucek_Pucek
Wszystkie kantory online mają zabezpieczenia na stronach i właściciel musi zdobyć szereg zezwoleń. Więc obawy przed tym, że trafimy na nieuczciwy kantor nie ma. Jakiś czas temu myślałem o biznesie związanym z walutami właśnie zainspirowany działalnością Cinkciarza. Posprawdzałem kursy walut i to jak to w ogóle działa. I z reguły w każdym kantorze przelewy jeśli są kierowane do banku na liście natychmiastowych przechodzą od razu a jeśli nie to środki księgują się zgodni z podanymi godzinami jak normalny przelew.

Gość gość
Wymiany są bezpieczne i nie oszukujmy się są wygodne. Ważne żeby kurs był dobry i same wymiany były bez prowizji. Ja tak mam w www.kantorekspert.pl nie pobierają prowizji i to nie ważne jaką kwotę wymieniam bo zdarzało się różne nie płacę za przelewy i jeszcze rabat dostałam na stałe.

Gość gość
Pluskantor też jest bardzo dobry, nie ma prowizji, ani żadnych opłat za nieprzystanie i kursy bardzo korzystne jak chodzi i cene

Gość rad_rad
U mnie sprawdza sie bardzo dobrze Amronet. Widać, że to kantor od lat działający, bo ma wszystko świetnie dopracowane, łącznie nawet z bardzo dobrze działająca infolinią. Ceny można sobie w każdej chwili porównać z innymi kantorami, ale zawsze są konkurencyjne.

Gość smoczan
Polecam również gieldawalut.com to już też nie jest jakiś start up, bo ja sama korzystam prawie rok z wymiany walut na tej platformie. Nowoczesna, niedroga, mocno konkuruje cenami z innymi kantorami online.

Gość kazula

Trudno byłyby nadążyć weryfikując każdy nowy e-kantor. Ja też więc tego nie robię, prawie 3 lata walutę kupuję przez Pluskantor.pl, a że się sprawdza, nie mam potrzeby szukania czy nawet testowania innego.