Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siła pożądania Pytanie do facetów

Polecane posty

Gość gość

czy pożądanie do kobiety może uniemożliwić bliższe koleżeństwo/ NIE MÓWIĘ O UCZUCIU meżczyzny do kobiety, tylko o zwykłym pożądaniu.

Gość Pozeracz Alkoholowych Cytryn
Bez pozadania nie ma uczucia.

Gość gość
nie mówmy o uczuciach nie udawaj nagle, ze łączycie pożądanie z uczuciem ciekawe zatem skąd tyle jednorazowaych zdrad z waszej strony

Gość gość
oboje jesteśmy w związkach, ale ostatnio mój 'przyjaciel' /kolega powiedział, ze nie może się ze mną spotykać, bo czuje zbyt duze podniecenie i pożądanie i nie będzie umiał się powstrzymywać. czy to jest mozliwe w ogóle czy coś ściemnia i po prostu ma mnie dość

Gość gość
jak zwykle nie odpowiadacie na pytanie tylko przypierniczacie się do dygresji czy naprawdę pożądanie może utrudnić wam zwyczajną koleżeńską relacje z kobietą/ JAK TO MOZLIWE JEST

Gość gość
pytanie blondynki ;) ( którą nie jestem :P ) czy pożądanie może nie łączyć się z uczuciem ? może być tylko to i nic więcej ?

czy naprawdę pożądanie może utrudnić wam zwyczajną koleżeńską relacje z kobietą/ JAK TO MOZLIWE JEST x bo dąży wtedy do seksu, a jednak nie chce zdradzić dziewczyny i woli zrezygnować z ciebie, chyba że naprawdę ma cie dość

czy pożądanie może nie łączyć się z uczuciem ? może być tylko to i nic więcej ? x pewnie, dlatego istnieje między innymi sponsoring

Gość gość
11.08 no własnie dobrze to ujęłaś, ja moż enie umiałam zbyt dokładnie czy moze być pożądanie i nic więcej ale takie pożądanie nad którym on nie umie panować

Gość gość
claude speed :) ( to ja gość 11.08) ale nie chodzi o sponsoring . Pytam gdyż nie wiem czy dorosły facet może aż tak...pożądać

napisałem MIĘDZY INNYMI, czytaj dokładnie, chodzi mi o to że FACET WYRUCH/A KAŻDĄ ŁADNĄ, nawet jej nie kochając, nawet nie lubiąc jej, tylko czysty seks

Gość gość
no dobrze, każdą... eh ale czy jego pożądanie do jakiejś konkretnej, którą lubi moze być tak silne, ze uniemożliwia zwyczajne koleżeńskie relacje/

no dobrze, każdą... eh ale czy jego pożądanie do jakiejś konkretnej, którą lubi moze być tak silne, ze uniemożliwia zwyczajne koleżeńskie relacje/ x pisałem już wyżej: bo dąży wtedy do seksu, a jednak nie chce zdradzić dziewczyny i woli zrezygnować z ciebie,

Gość gość
Przynajmniej był szczery, daje Ci sygnał że Cię pożąda i nie licz na więcej.

Gość gość
NO TO NIECH SOBIE DĄZY jak można dążyć do seksu przy kawie, on się boi nawet zwykłej rozmowy, spotkania sam na sam czy wy nie umiecie panowac nad sobą

Gość gość
Takiemu facetowi nie zależy na koleżeńskich czy też przyjacielskich relacjach z dziewczyną. Jesteś dla niego przedmiotem, który chce posiąść, zaspokoić siebie.

Gość gość
poza tym jak można kogoś innego tak bardzo pożądać mając swoją kobietę

Gość gość
gościu z 11.23 jeżeli ma dziewczynę i jest wierny - nie zdradzi jej jeżeli Cię lubi i ma dziewczynę - jw. :) a jeżeli dodatkowo zaczyna patrzeć na Ciebie inaczej niż na koleżankę ;) nie chce się spotykać z Tobą gdyż to zbyt trudne

Gość gość kobieta
Nie chciałabym się z Nim spotykać tylko koleżeńsko "na kawie" .

Gość gość
ale dlaczego 'zbyt trunde' w jakiej mierze to jest trudne/ PAMIĘTAJMY że nie mówimy ABSOLUTNIE O UCZUCIACH ale o zwykłym pożądaniu

Gość gość
11.33 bo/

on się boi nawet zwykłej rozmowy, spotkania sam na sam x ALE ON MA SWOJĄ DZIEWCZYNĘ OD ROZMÓW

Gość gość
CLAUDE odpowiadaj na pytania a nie jak filozof -gawędziasz będziesz tu moralizował, czasem ludzie spotykają się i rozmawiają z innymi z którymi nei są w związku, wiesz o tym czasem nawet o sprawach zawodowych wyobrażasz to sobie

Gość gość
znowu jakaś sfrustrowana żona, ja pierdziele tu naprawdę jest jakiś zlot zaobrączkowanych frustratek

Gość gość
Kobieto, nie oczekuj od faceta że będzie myślał i odczuwał jak kobieta. Ty chcesz nie wiadomo czego od tego gościa, masz swojego faceta, a jednak chcesz by ten drugi był koło ciebie. Szukasz jakiegoś przydupasa dla siebie. Tamten Ci uczciwie powiedział, że Cię pożąda, wiesz że ma dziewczynę, nie chce z nią zerwać, dlatego nie widzi sensu utrzymywania jakiś kontaktów z Tobą. Gość czuję napięcie na twój widok, jest sfrustrowany, bo wie, że go nie zrealizuje, a ten stan go wkurza, bo wolałby nic nie odczuwać i dlatego woli zerwać z tobą kontakt. Czy to jest aż tak trudne do zrozumienia?

Gość gość
mieliśmy zostać wspólnikami, już bylismy po wielu wielu rozmowach i nagle on twierdzi, ze nie będzie umiał ze mną pracować, bo za bardzo mu się podobam i za bardzo mnie lubi i za bardzo mnie pragnie i nie da rady udawać że tak nie jest, no kużwa nie da sie tego jakos przeskoczyć czy pożądanie faceta może być tak silne, że pzrestaje logicznie myśleć

Gość gość
auorko, jeśli nie jesteś w stanie zrozumieć, że facet z takich czy innych powodow nie chce sie z toba spotykac, - to trudno, ale nie dopisuj do tego ideologii. Moze szukal wymowki. Moze faktycznie woli uniknac sytuacji, w ktorych zostalibyscie sami. Nie draz tematu, pogodz sie z tym ;p