Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość zazdrości chłopaka:(

Polecane posty

Gość gość

jestem od 2 miesięcy z chłopakiem, ale on cały czas mnie kontroluje, nie moge spotykać się ze znajomymi bo jest zaraz zazdrosny, nie moge rozmawiac nawet ze swoim przyjacielem którego znam od dawna bo o niego jest też zazdrosny:( na imprezy też nie mogę chodzić, mam juz tego dosyć, myślicie że jest szansa że sie kiedyś zmieni ? próbowałam z nim o tym rozmaiwac ale się nie da. Co według was powinnam zrobić ?

Gość gość
Zostawić go.

Gość gość
zaakceptować albo odejść. dwa miesiace to nie tak duzo, dasz rade. przemysl tez czy on jest ważniejszy czy znajomi? bo ja sobie nie wyobrażam wyjsc na impreze bez mojego faceta. a ze znajomomi jak spotykasz sie zbyt czesto to moze mu to przeszkadzać. moj tez jest bardzo zazdrosny ale mi zalezy na nim więc robie wszystko zeby sie nie denerwował bo jest dla mnie najważniejszy. i jest dobrze. powodzenia.

Gość PakiecikZstu
Typowy lud, są dwie opcje- wejdź albo wyjdź. Pogadaj z nim, pokaż mu pazur, postaw na swoim, wytłumacz, że jeśli miałabyś się puszczać bez jego kontroli, to po co mu taka dziewczyna. Faceci to logiczne istoty, tylko trzeba im tą logike czarno na białym. Jeśli to ma sie przerodzić w kłótnie- niech tak sie stanie. Chlaj sie z nim zawzięcie dopóki coś z tego nie wyjdzie. W związku idzie sie na KOMPROMISY, a nie USTĘPSTWA. Dopiero jak się okaże, że jest prymitywem, który nie wie co to kompromis- możesz go kopnąć w d**ę. Chyba że wolisz to wszystko zaakceptować, zerwać kontakt ze znajomymi, być z nim aż zacznie Ci sie nudzić, zerwiesz z nim po roku, ale wtedy będzie za późno bo znajomych już nie będzie.

Gość gość
"na imprezy też nie mogę chodzić" czemu chcesz na nie chodzić sama? Też byłbym zazdrosny i miał coś przeciwko gdyby moja dziewczyna chciała chodzić beze mnie/

Gość gość
Dokladnie, jak wyżej!

Gość gość
A gdyby on utrzymywał intensywny kontakt z przyjaciółką, w dodatku ładną i którą zna bardzo długo? gdyby sie upierał, że chce sam chodzić na imprezy? gdyby co kilka dni pisał, że nie ma teraz czasu bo wyszedł ze znajomymi? jakoś nie sądzę, że nie miałabyś żadnych roszczeń. Tylko rozmowa i kompromis w tym przypadku.

Gość gość
mnie moj ex tez kontrolowal, zero znajomych, kolezanek ale on mogl sobie do znaomych chodzic, .. takie typy to cwaniaki..