Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Syska Syska

BÓL

Polecane posty

Gość Syska Syska

Witam, moim problemem są bardzo bolesne miesiączki. Bol wrecz nie do wytrzymania. Dodatkowo pojawia się ból mięśni w nogach, mam odruchy wymiotne, nie raz zdarzyło mi się wymiotowac. Bol jest tak mocny ze nie pomagają żadne tabletki. Nie lubię brać zbyt dużo leków ale czasem jestem zmuszona do lykania około 5-6 ketonali. Bol utrzymuje się przez pierwsze 2-3 dni. Byłam u ginekologa na NFZ pani stwierdziła że to całkowicie normalne i ze Napewno nie jest tak źle. Gdy jej powiedziałam ze bólu aż płacze to stwierdziła że Napewno dramatyzuje. Byłam u kolejnego gina, prywatnie, dostałam do wykupienia ketonal. .. nic więcej. Proszę powiedzcie czy macie podobnie? Czy to naprawdę jest normalne? Jak sobie z tym radzić? ???? W czasie miesiączki nie jestem. W stanie iść do pracy ani normalnie funkcjonować

Gość Syska Syska
Up

Gość Syska Syska
Ktos doradzi? ??

Gość MarchEWA 135
Wydaje mi się że to całkowicie normalne. Lekarze chyba lepiej wiedzą

Gość gość
Nie normalne

Gość gość
Ja tak mialam troche pomagaly dwie tabletki nurofenu ultra forte. Inne nic nie pomagsly. Do tego dlugie cieple prysznice z polewaniem na brzuch i ledzwie. Problem sie skonczyl przy braniu tabletek anty. Oczywiscie zrobil wywiad by dobrac odpowiednie. Teraz po porodzie jest duzo lepiej

Gość Syska Syska
Ja tabl anty nie biorę. Po kąpieli jest gorzej, tak samo od termoforu:( juz nie wiem co robić. .. Bol jest nie do wytrzymania

Gość gość
zacznij brać tabletki anty