Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Organizowanie wesela

Polecane posty

Gość gość

Witam, organizuję swoje wesele i szukam zaufanego allegrowicza lub jakiejś strony gdzie mogłabym zamówić: balony, organze, zaproszenia itp Proszę o pomoc :)

Gość gość
dziwię się, że chcesz takie rzeczy kupować na allegro, lepiej iść do sklepu i zobaczyć jak to wygląda, był nawet jeden temat, że młoda kupiła przez neta zaproszenia i kasa poszła w błota, bo się jednak nie podobały.

Gość gość
Moja znajoma kupowała wszystko i jest bardzo zadowolona

Gość slubowałamWLUTYM
Ja zamawiałam u tej Pani www.agoart.com.pl cały zestaw, pudełka na ciato, zaproszenia, księge gości, winietki , zresztą co będę wymieniać, dosłownie wszytsko co trzeba ręcznie wykonać i to wszystko w tym samym wzorze co zaproszenia. Byłam bardzo zadowolona. Wiem że ona ma dużo zamówień ale może twoim się zajmie.

Gość gość
a ja zamawiałam na allegrozaproszenia i bardzo mi się podobały , lepsze od sklepowych,bo w sklepach nie dość,że droższe,to tylko takie do ręcznego wypisania,a tu dostaliśmy własny projekt :)

Gość gość
Ja tez wiele rzeczy min zaproszenia zamawiałam na allegro i byliśmy z mezem bardzo zadowoleni z wyboru:)zaproszenia były naszego projektu i zanim zostały zrobione to najpierw dostaliśmy ich probke.Co do winietek i zawieszek to zrobiłam je sama