Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię dla dziewczynki KATARZYNA

Polecane posty

Gość gość

:D

Gość gość
Nie lubię tego imienia, kojarzy mi sie z taka jedna pijaczka.

Gość gość
wszystkie kaśki jakie znałam są wykręcone 1 - latawica i puszczalska od podstawówki (!) 2 - babochłop 3 - fałszywa, ukradła faceta i rozbiła rodzinę Źle mi się kojarzy to imię po prostu :P

Gość gość
Piekne imie :D

Gość gość
Kasiulaaaa :P

Gość gość
Katarina, Catherine - brzmi ładnie; Katarzyna - jak pierzyna - brzmi paskudnie. podobnie z Małgorzatą - po polsku ohyda, po angielsku - Margaret - piekne.

Gość gość
Kasiaaaaaaa :D

Gość czarnulka2013
Kasia piękne imię. Znam Kasie dobre i uśmiechnięte

Gość gość
o nie, bardzo nie lubię tego imienia. strasznie pospolite i takie 'nijakie'. nie wiem dlaczego ale mój chłopak zawsze jak sie ze mną drażni to mówi do mnie 'Kasiu, oj Kasiu', nie mam pojęcia skąd mu się to wzięło. mówi, że to takie typowo polskie imię, w każdym razie strasznie mnie to dnerwuję, a imie poporostu źle mi się kojarzy. ale to może dlatego, że sama posiadam raczej twarde imię i ogólnie lubie twarde imiona.

Gość gość
Mi sie tez podoba.lepsze niz leny,nicole albo andzeliki

Gość gość
Imię świetne, ale w każdym innym języku niż polski. Niestety.

Gość gość
piękne imię dla dziewczynki, kobiety

Gość gość
katarzyna paskudnie...kasia jeszcze gorzej,jak nieudacznica :O

Gość gość
Kejt - Midlton ;)

Gość gość
Nie podoba mi się, mam uraz do niego.

Gość gość
Ja jestem prawie 40 letnią Kasią , bardzo ładne :) , psuje do wielu nazwisk :) Bardzo aktualne :) Ale tu są mamusie co wolą lenki, nikolki i dzesiki :(

Gość gość
Moja zdolna uczennica ma tak na imie wiec je lubie. Bardzo inteligentna dziewczynka, skromna, mila.

Gość gość
04.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ja jestem prawie 40 letnią Kasią , bardzo ładne usmiech.gif , psuje do wielu nazwisk usmiech.gif Bardzo aktualne usmiech.gif Ale tu są mamusie co wolą lenki, nikolki i dzesiki smutas.gif xxx Nie podoba mi się imię Katarzyna, ale również nie Nikola, Jesika czy Lenka.

Gość gość
Wszystkie Kaski jakie znam maja cos z glowa i sa falszywe.

Gość gość
A mi się podoba ;) Ładne, polskie imię, bez udziwnień. Nie jest oryginalne a i wśród małych dziewczynek nie za popularne więc takie w sam raz ;)

Gość gość
Te które znam: 1.falszywa,powie cos i sie sama smieje 2.meliniara,jak zaszla w ciaze to dalej pila,palila,ojciec dziecka w końcu ja kopnal w d**e,a myslala ze go zlapie na dziecko 3.zwariowana ale trochę agresywna 4.pustak z wygladu(solarium,tlenione blond wlosy),ale mila z charakteru

Gość gość
ani Kasia ani Magda są dla mnie nie do przejścia... kaski są wredne, puszczalskie i zazdrosne... a magdy też zazdrośnie, klamliwe, z wybujalym ego, i wlaza do łóżka... aczkolwiek lenki nicole dzesiki amelie to też dramat, szczególnie amelie bo amelia to nazwa choroby!!!!!!

Gość gość
Kasja to taka padlina ale i tak uwazam ze najgorsze imie dla falszywej szmaty,lafiryndy i klamczuchy to imie monika.

Gość gość
imie jak imie, znam duzo Katrzyn ale to imie moich kolezanek, nie nazawalbym tak dziecka teraz, jakos moda na to juz przeszla.

Gość gość
:)

Gość gość
Pelno watkow o imionach i zwykle na nie nie wchodze, ale jakos nie moglam sie postrzymac. To imie to moi numer jeden, tyle ze qsrod najbrzydszych. Powodow jest kilka. Od dziecka kojarzylo mi sie z katarem, a po drugie wszystkie kasie jakie znam, a znam ich naprawde duzo, bo w moch rocznikach bylo to baaardzo popularne imie sa jakies felerne. zADNA nie jest normalna. Jedna puszczalska, druga psychiczna, etc...

Gość gość
Imie jest Piekne, a ze wy macie jakies urazy z lat mlodzienczych to warto isc z tym do psychologa, bo moze was to imie przesladowac przez cale zycie :P

Gość gość
Ja jestem na nie ale dlatego ze tak ma na imię moja siostra a po drugie nie lubię zdrobnień typu Kaska, Aska, Baśka masakra i brzydko. Co wy macie z tymi skojarzeniami, co watek o imieniu to kazda puszczalska i pusta a wasze imiona lepsze?

Gość gość
ja mam zle skojarzenia ale nie wynikają one ze znania tylko jednej Kaski, znam ich tak jak Magd chyba ze 20 i wszystkie sa dziwne i głupie, zwyczajnie głupie, i tez nie lubie jak ktoś mowi, kaska, aska, baska, a ten katar w imieniu to porazka...

Gość Wesoła Mama
Moja 8 tygodniowa córeczka ma na imię Kasia:))) Pomijając fakt, że nie jest puszczalską kłamczuchą;), to imię to wybraliśmy bo naszym zdaniem ładnie brzmi w Każdej formie: Katarzyna, Kaśka, Kasia (teraz używam jeszcze 1000000 innych:), a poza tym znam wiele kobiet i dziewczyn o tym imieniu: jedne są świetnymi kobietami, prawdziwymi przyjaciółkami, inne troche szurniete, ale żadna nie jest nudna:)!