Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię dla dziewczynki KATARZYNA

Polecane posty

Gość gość
Katarzyna, Kasia, Kaśka, Katrina, Kathy, Kasiula, Kasieńka, Kasiunia, Katarzynka- super imię, teraz podobno wraca!!!! Tyle zdrobnien... a jak zdrobnić Wanesse albo Jesssice? :P

Gość gość
Jess, Jessi, Jessa, Jessulka

Gość gość
Bardzo ładne i zawsze aktualne jak np. Anna :). Poza tym ma wiele zdrobnień :)

Gość gość
bardzo ładne imię, wszystkie Kasie które znam są inteligentne, wykształcone, mają swoje zdanie, zdolności do nauki, nie są puszczalskie !, mają bardzo poukładane w głowie, a w dziecinstwie grzeczne dziewczynki

Gość gość k
Witam sama jestem Kaśka i w liceum było nas 8 w klasie !!! Sama osobiście nie lubie tego imienia po pierwsze mam wrażenie że to takie Pechowe imie wiecznie ze wszystkim pod górkę ,albo na skróty do okoła! Mój znajomy jak mnie poznał powiedział - o ty też jesteś Kaśka to pewnie też dużo gadasz-NO I MIAŁ rację ;) Myślałam że przeszła ERA tego imienia ale ostatnio u nas w kościele co chwile chrzest Katarzyny ;)Ewentualnie Łucja -Katarzyna,Michalina-Katarzyna .

Gość gość k
Ktoś napisał że Kaśki są puszczalskie ,ja natomiast mam takie zdanie o Annach,Ilonach Izach i Monikach no może jeszcze Angelikach !!- to są imiona którymi w życiu dziecka bym nie nazwała

Gość gość
Najbardziej k***wskie u tak zawsze jest monika.

Gość gość
piękne piękniusie imię :D

Gość gość k
oj tam to po prostu przypadek że akurat znacie kilka osób o danych imionach które są "puszczalskie" " ciapowate" 'mało inteligentne albo inteligentne" po prostu były czasy kiedy co 2 osoba miała imie Katarzyna, Magda ,Ania,teraz są Julki ,Emilki Antosie Nikole itd i my będziemy pamiętać np Moniki że one były puszczalskie ,tak nasze dzieci będą mówić o innym popularnym imieniu np Julce ;)

Gość gość
Kaśki są super, sympatyczne, interesujące, mają własne zdanie, są szczere i mówią otwarcie co im się nie podoba, dlatego nie każdy je lubi, ale to już jego problem, ida swoją drogą, na pewno tym kaśkom, które znam nie można odmówić intrygującej osobowości i urody, zwykle mają bardzo duże powodzenie u facetów, mają czasem humory, ale są szlachetne i na pewno nie fałszywe

Gość gość
Samo imię kiedyś mi się podobało, jest rzeczywiście uniwersalne, ale skojarzenia mam parszywe, właśnie takie, jak tu piszecie. Zwłaszcza Kasica ostatnio poznana - dokładnie: fałszywa i wredna, a puszczalska na dodatek.

Gość gość
ładne imię :)

Gość gość
śliczne :)

Gość przedszkolanka anka ka
nie scierpiałabym gdyby ktoś wolal do mnie kaśka...poza tym jak wyżej-mam wlasnie takie skoajzrenia, głupie, swirowate, puszczalskie,cwane.

Gość gość
ładne, popularne, niekłopotliwe

Gość gość
:)

Gość gość
Kasieńki jesli macie kaprys, aby wymawiano wasze imiona w obcych jezykach wyjedzcie za granice