Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mozna poznac przyszlego meza za granica

Polecane posty

Gość gość

gdzie spotkalysie swoje drugie polowki? oczywiscie polaka

Gość trzeba sie starac
o

Gość onaUk
w anglii tych takich normalnych , na poziomie, kulturalnych,porzadnych facetow nie ma, jak sa to zajeci.. tu sam margines spoleczny przyjechal.. no chyba ze szukasz nie mormalnych, to takiego predzej znajdziesz :D :D :D

Gość trzeba sie starac
podobno za granica ciezko poznac meza :)

Gość gość
probowalam szcescia na portalah=ch w PL u ale niestety kazdy urywa znajomowsc jak sie dowiaduje ze mieszkam za granica po prostu to za daleko a polaka w angli to ze swieczka szukac wiec nie ma szans w ogole?

Gość gość
ja poznałam po pół roku pobytu w UK. Wyjeżdzając byłam w związku, potem te pół roku rozłąki zrobiło swoje,wiadomo jak ciężkie są początki, orałam jak wół, potem choroba i śmierć Mamy----on był moim sąsiadem w tym samym domu,wynajmowalismy pokoje w tym samym domu. Po powrocie z pogrzebu pomógł mi się podnieść---i to mnie do niego zbliżyło bardzo. postanowilśmy być razem. Po prostu przyszedł do mnie i mi powiedział--że mnie obserwuje od samego początku i chce się mną zaopiekować. Dla niego zakończyłam swój 11 letni związek,który nic mi nie przyniósł oprócz wiecznego czekania na małżeństwo i rodzinę. Jestem szczęśliwa--także można.

Gość onaUk
no ja tu tez jestem sama ciezko o normalnego faceta moja kolezanka z pracy , ma juz 32 latka i tez jest sama bo po prostu bardzo ciezko poznac faceta na poziomie , kulturalnego i przede wszystkim szczerego i uczciwego..

Gość gość
wlasnie tego sie obawiam ze bedac dluzej za granica strace moje ostatnie lata i zostane stara panna na razie mam 30lat wiem ze bedac wpolsce znalazlabym kogos bez problemu ale ja tak zadko jezdze do pl poza tym po tylu latach siedzenia na obczyznie nie mam juz kontaktu ze znajomymi

Gość onaUk
mam podobnie i tez wydaje mi sie ze tu nikogo nie poznam ze w pl byloby latwiej...

Gość gość
taa sasiad w okol mnie sasiedzi to ciapaki albo inne masci w pracy anglicy sami i dupa zimna

Gość onaUk
hahaha :) to bierz sie za anglika tylko wedlug mnie - anglicy to pijusy i brudasy polacy zreszta tez nie lepsi ale moze jakis wyjatek dla nas by sie znalaz l:D

Gość gość
jasne i co z anglikiem wroce do polski wybudujemy dom zalozymy rodzine bedziemy przychodzic do rodzicow na herbatke i bedzie pracowal w polsce oczywiscie anglik??

Gość onaUk
sa przypadki, ona polka on anglik i sa w polsce , ale moze zostaniesz wtedy juz w uk ;)

Gość gość
my - polscy faceci nie chcemy was polek i to jest przyczyna waszej samotnosci polki odpadaja u mnie w przedbiegach - aroganckie, bezczelne, niewdzieczne dziewuchy - nie zawracam sobie glowy polkami skoro wokolo piekne hiszpaneczki, portugalki a nawet rumunki, ktore niemal az obmacuja polskich facetow :P

Gość onaUk
nie musisz sie wypowiadac w imieniu wszystkich facetow :D :D :D a bzykaj sie z kim chcesz pewnie masz juz aids albo inna zaraze :D

Gość gość
moja kumpela sie umawia na randki w uk przez polish dating czy cos takiego:) tez szuka polaka w anglii

Gość gość
On ci odpowiedział cipko dlaczego ty i tobie podobne jesteście same i dlaczego skończycie jako materace i worki na spermę dla ciapatych, więc podziękuj i zamknij japę :D 🖐️

Gość gość
Moja koleżanka zna ponoć fajnego Polaka ...nic szczególnego jeśli chodzi o wygląd, ale ponoć szczery, tylko mocno zdesperowany. Dajcie meila jeśli jesteście z północy. Mcr.

Gość gość
wolni panowie, tacy kulturali i na poziomie przebywajacy w uk moze zacznijcie sie tu wpisywac :D :D

Gość gość
Zaraz tu sie pojawi tez slynny bus pod nickiem Aparat 007, Facet, i tym odobne, kafeteryjny desperat, ktory od lat szuka tu laski

Gość gość
ahaha to juz , sami desperaci :D

Gość Aparat 007
Witam moje Panie :) Szukam kobiety owszem :) ale nie od lat. Niestety kazdy z nas ma swoje wymagania a niestety malo kto z nich spelnia chocby podstawowe kryteria schludnego wygladu. Nie jestem despereatem, i uwazam , ze kobiety w POlsce sa bardziej zadbane i swiadome. (i Przede wszystkim drogie Panie, wlosy wlosy wlosy, zagadajcie do hinduski na ulicy co robi ze ma takie piekne wlosy, bo idzie sie pozygac patrzac na wasze kudly.) Wstydz sie pokazac z 90% polekw Londynie.:/ DIng Ding - pojedynek czas rozpoaczac

Gość onaUk
hahaaa , ja mam ladne wlosy i nie bede chodzila do zadnej hinduski :D :D

Gość gość
hinduski od dziecka olejuja wlosy. ale nie kazda ma takie piekne, znam osobiscie pare hindusek i maja paskudne kudly tez

Gość gość
Biedne te polaczki Nie chcą ich nawet rodaczki Ciągle by chlali I po mordach się lali Na meczyki by gnali I w libacje alkoholowe inwestowali Marzą im się kucharko - modelki Choć sami mają IQ jak pantofelki W Anglii na taśmie zasuwają A po pracy ręką sobie dogadzają Chcieliby mieć harem jak szejk arabski Choć stan konta mają iście cygański Mimo to ambicji nie mają I pracą na budowie się zadowalają.

Gość gość
ja poznalam meza przez gg, zagadal do mnie i tak sie zaczelo, kolezanka poznala meza w pracy, druga kolezanka jakos przez znajomych. Na portalach przeciez mozesz wyszukiwac po miescie czy kraju w ktorym jestes.

Gość aparat 007
@onaUK - plus dla Ciebie za wlosy. MOze zarejestruj sie na sympati, z pewnoscia ktos Cie zauwazy ;) Ja spotykam sporo dziewczyn, ale jak narazie zadnych iskier nie bylo, ale zawsze milo poznac nowych fajnych ludzi.

Gość gość
a gdzie mieszkasz i gdzie szukasz?

Gość gość
hinduski maja piekne wlosy od urodzenia, to nie zasluga pielegnacji. To tak jakby wymagac od polskich facetow, aby mieli takie piekne i sniade ciala jak poludniowcy

Gość gość
ja poznalam swojego obecnego meza w uk :) mielismy wspolnych znajomych i poznalismy sie na imprezie w ich domu, na poczatku traktowalam go jako kolege (on mnie nie, ale nie chcial wyjsc na desperata ;) po jakichs dwoch mies cos zaczelo iskrzyc, po roku zareczyny i pozniej slub. W Polsce raczej nie byloby szans sie poznac bo ja jestem z rzeszowa on z sopotu wiec troszke daleko :) Powodzenia dla wszystkich szukajacych i pamietajcie nic na sile :)