Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Monika04101990

Pomocy :((

Polecane posty

Go艣膰 Monika04101990

Drogie Panie, zwracam si臋 z wielk膮 pro艣b膮 o pomoc :( Problem dotyczy moich w艂os贸w,kiedys byly g臋ste i piekne,a teraz tragedia :( zaczely wypadac dosc dawno ale jakos nie zwrocilam na to uwagi ale jest coraz gorzej, Regularnie je podcinam bo myslalam ze sa po prostu oslabione, ale to nic nie daje. Nie sa dlugie, nawet nie do ramion ale wypadaja tak ze sa wszedzie, w wannie,zlewie,podlodze,szczotce. Codziennie zbieram ich cale klebki :( Na czubku glowy ich juz prawie nie ma,zauwazylam ze zaczyna mnie swedziec skora glowy,codziennie je musze myc. Niestety w moim miescie nie ma dobrego dermatologa,wiec moze macie jakis sposob zeby mi pomoc ...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
bez dermatologa ani rusz, jed藕 do innej miejscowo艣ci zanim ca艂kiem wy艂ysiejesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zbadaj Tsh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cukiera
Ja mam z natury s艂abe w艂osy, ale od kiedy zacz臋艂am si臋 stresowa膰 i pi膰 litry kawy zacz臋艂o by膰 coraz gorzej, pani dermatolog stwierdzi艂a 偶e si臋 nic nie da zrobi膰 (taka wielka pomoc dermatologa) ale pan w aptece poleci艂 Revalid (s膮 tabletki, ampu艂ki i szampon) i za偶ywany 3 x dziennie naprawd臋 pom贸g艂 mi i tak samo mojej cioci kt贸rej w艂osy os艂abi艂y si臋 po ci膮偶y. Podobno pomaga nawet po chemii :) 3 serie chyba trzeba kupi膰 偶eby efekt by艂 trwa艂y ale warto a nie s膮 jakie艣 meeega drogie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cukiera
Lekarz rodzinny m贸wi艂 co艣 o dermatologach kt贸rzy zajmuj膮 si臋 konkretnie w艂osami no i testami jakimi艣 ale mi pomog艂y tabletki wi臋c dalej w to nie sz艂am, zreszt膮 u mnie pow贸d jest jasny - je艣li u Ciebie nie ma stresu czy jakiego艣 czynnika jasnego to lepiej si臋 zbada膰

Udost臋pnij ten post