Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika04101990

Pomocy :((

Polecane posty

Gość Monika04101990

Drogie Panie, zwracam się z wielką prośbą o pomoc :( Problem dotyczy moich włosów,kiedys byly gęste i piekne,a teraz tragedia :( zaczely wypadac dosc dawno ale jakos nie zwrocilam na to uwagi ale jest coraz gorzej, Regularnie je podcinam bo myslalam ze sa po prostu oslabione, ale to nic nie daje. Nie sa dlugie, nawet nie do ramion ale wypadaja tak ze sa wszedzie, w wannie,zlewie,podlodze,szczotce. Codziennie zbieram ich cale klebki :( Na czubku glowy ich juz prawie nie ma,zauwazylam ze zaczyna mnie swedziec skora glowy,codziennie je musze myc. Niestety w moim miescie nie ma dobrego dermatologa,wiec moze macie jakis sposob zeby mi pomoc ...

Gość gość
bez dermatologa ani rusz, jedź do innej miejscowości zanim całkiem wyłysiejesz

Gość gość
Zbadaj Tsh

Gość cukiera
Ja mam z natury słabe włosy, ale od kiedy zaczęłam się stresować i pić litry kawy zaczęło być coraz gorzej, pani dermatolog stwierdziła że się nic nie da zrobić (taka wielka pomoc dermatologa) ale pan w aptece polecił Revalid (są tabletki, ampułki i szampon) i zażywany 3 x dziennie naprawdę pomógł mi i tak samo mojej cioci której włosy osłabiły się po ciąży. Podobno pomaga nawet po chemii :) 3 serie chyba trzeba kupić żeby efekt był trwały ale warto a nie są jakieś meeega drogie

Gość cukiera
Lekarz rodzinny mówił coś o dermatologach którzy zajmują się konkretnie włosami no i testami jakimiś ale mi pomogły tabletki więc dalej w to nie szłam, zresztą u mnie powód jest jasny - jeśli u Ciebie nie ma stresu czy jakiegoś czynnika jasnego to lepiej się zbadać