Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto iść na pierwszy raz do prostytutki?

Polecane posty

Gość gość

jw

Gość gość
nie warto,lepiej zamowic z dojazdem

Gość gość
Upatrzyłem, parę dziewczyn na roksie. zastanawia mnie czy do ich pójść bo jestem prawikiem, a już zbliżam się do 30-ki.

Gość gość
to trochę żałosne idziesz na dzi*ki bo nie umiesz sam nic wyrwać

to trochę żałosne idziesz na dzi*ki bo nie umiesz sam nic wyrwać x a kogo to obchodzi, a jaki seks .. żałosnym jest bycie z laską która loda nie zrobi

Gość Hetman Koronny
Warto, ale fajnie by było trafić na taką na poziomie, co zrobi z tego miłe spotkanie. Inicjacja to trochę coś jak pierwsza komunia, trzeba się przygotować, pogadać, coś zjeść i wypić .

Gość gość
dla mnie kazdy facet ,ktory korzysta z prostytutki jest skreslony:O na zawsze :(

Gość buahhhaaaha
kolego, po wizycie u prostytuty może fizycznie już nie będziesz prawikiem, ale mentalnie dalej nim pozostaniesz

Gość gość
04.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość - Dla niejednego faceta może ty jesteś skreślona. Przemyśl to

dla mnie kazdy facet ,ktory korzysta z prostytutki jest skreslony na zawsze x a myślisz faceci korzystający z dziw/ek marzą o związku? idiotka ha ha

Gość gość
04.05.14 [zgłoś do usunięcia] buahhhaaaha kolego, po wizycie u prostytuty może fizycznie już nie będziesz prawikiem, ale mentalnie dalej nim pozostaniesz x Co za banialuki. Co to znaczy nie być prawikiem mentalnie? I skąd wiesz, czy tym prawikiem "mentalnie" jestem, czy nie. Nie chodzi o to, żeby zmazać "skazę" bycia prawikiem, tylko o to, żeby zyskać trochę przyjemności. Nie chcę iść tam cokolwiek tracić, ale zyskać

Gość gość
dla takigo moge byc skreslona :P od razu bym sie porzygala gdyby mnie taki kretyn chcal dotykac :O

dla takigo moge byc skreslona od razu bym sie porzygala gdyby mnie taki kretyn chcal dotykac x dalej wierzysz że chciałby być z tobą? ożenić się? idiotka

Gość buahhhaaaha
"Co to znaczy nie być prawikiem mentalnie?" Prawikiem mentalnie przestaniesz być wtedy kiedy wyrwiesz i zaru/uchasz kobietę nie musząc jej za to płacić. Bo idąc na dzivki... to tak jakbyś zapłacił komuś żeby dał ci się pobić i nie bronił się, pobiłbyś go i stwierdził że jesteś bokserem :classic_cool: Zresztą wydaje mi się że szkoda mego czasu, jeśli nie zrozumiałeś od razu to i tak nie zrozumiesz 🖐️

Gość gość
dupki smierdzace lataja do prostytutek ale zone to chca miec dziewice :D a po slubie dalej lataja do prostytutek :( zeby sie zabawic

Gość gość
04.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość dla takigo moge byc skreslona jezyk.gif od razu bym sie porzygala gdyby mnie taki kretyn chcal dotykac pechowiec.gif x Po czym byś poznała takiego "kretyna" i czemu zakładasz, że chciałby cię dotykać? Skoro miałby do wyboru lepszy sort... Ale nie chodzi o to. Czemu stawiasz się w roli wyroczni? Kogo to obchodzi, kogo byś skreśliła, kogo nie? Możesz skreślać, przekreślać, podkreślać jaruzelskiego, jana pawła, kogo tylko ci sobie dusza zapragnie. Ale świata to i tak nie obchodzi....

dupki smierdzace lataja do prostytutek ale zone to chca miec dziewice a po slubie dalej lataja do prostytutek zeby sie zabawic x NIE CHCEMY ŻONY, NIE ROZUMIESZ? po co? żeby jeszcze wydawac na nią kasę? dziw/ki tańsze i lepsze, a nam chodzi tylko o seks

Gość gość
buahhhaaaha - ja akurat mam zamkniętą furtkę do "wyrywania" z wielu przyczyn. Poza tym "wyrywając", płacisz niewiadomo ile i rezultat niepewny. Do d***** idziesz, płacisz, i masz.

Gość gość
Taki facet jest dla mnie zerem i pozostanie zerem na zawsze :P nie godnym mojej uwagi :O

Gość gość
wow d***** to lepszy sort ..hahaha :D dobre. taka co ją wszyscy mieli, a najlepiej jeszcze taka brudna niedomyta spod lasu, ktora sie po klientach nie myje-to juz sort najlepszy :D :D masz rację-ja też lubie wyżerać ze smietnika ;)

Gość Popol
Nie!!! Nie warto. Poczekaj na kogoś wyjątkowego. Bądź dumny ze swojej cnoty,a nie się jej wstydź.

Taki facet jest dla mnie zerem i pozostanie zerem na zawsze nie godnym mojej uwagi x nawet twój chłopak, brat , ojciec mógł chodzic, nikt ci o tym nie powie ha, A fiutka będziesz ssala takiemu chłopakowi

Gość gość
04.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość - Upatrzyłem sobie kilka na roksie parę. Takie to prawdopodobnie rzeczywiście lepszy sort w porównaniu z autorką posta, która na domiar złego uważa się za wyrocznię

Gość gość
To musi byc ogrona przyjemnosc :P jak wiesz ,ze juz 10 w tym dniu bylo przed toba :D:D:D ha ha ha ... lepiej tu nie czytam bo odechce mi sie na zawsze wszystkich facetow na swiecie

Gość gość
Popol - Nie będzie nikogo wyjątkowego, ogarnij się. A z takim czekaniem, to się można obudzić, z ręką w nocniku, w domu starców albo hospicjum.

Gość gość
"lepiej tu nie czytam bo odechce mi sie na zawsze wszystkich facetow na swiecie" A niech się odechce. Oddasz facetom przysługę;) A skąd pewność, że 10-ciu?;) Gdyby dziwni miały tylu klientów, to co najmniej 40% narodu by musiało z nich korzystać. Ja upatrzyłem sobie "początkujące" :D

To musi byc ogrona przyjemnosc jak wiesz ,ze juz 10 w tym dniu bylo przed toba ha ha ha ... lepiej tu nie czytam bo odechce mi sie na zawsze wszystkich facetow na swiecie x kogo to obchodzi? przyjemność odczuwa się inaczej. przecież jej nie lize, a po drugie myślisz że d***** ma tylu? ja po prostu do jednej zadzwoniłem i od ręki miałem, więc terminów dużo nie mają