Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chrzestnamamusia

ubranko na chrzest dla chłopca

Polecane posty

Gość gość
a z czego jest zrobione to ubranko? bawełna 100%, czy coś sztucznego?

Gość gość
Sztuczne nie jest na pewno ale ładne też nie już bardziej ten w kratkę mi się podoba

Gość gość
mamie dziecka powinno się podobać, najlepiej o tym pogadać, pokazać jakieś propozycje. ważne też żeby nie był to sztuczny materiał i żeby był przyjemny dla maluszka. warto zapytać co nosi dzieciaczek, mój nosi body i nie założyłabym koszuli ze względu na jego wygodę, więc najlepiej pogadaj z siostrą i razem coś wybierzcie.

Gość gość
moj synek miał białe, welurowe spodenki, białe skarpetki, na to buciki takie mieciutkie, białe body i na tym biały sweterek. chciałam zeby mu było wygodnie :) na koszule przyjdzie jeszcze czas :)

Gość gośćop
Jeżeli siostrze się nie podoba to po co w ogóle rozważać kupno tego kompletu? Pokaż jej swoje propozycje może siostrze się coś spodoba a może siostra ma coś konkretnego upatrzone, porozmawiaj z nią i wtedy dopiero kup.

Gość gość
Mon Synek miak koszulobody. Było mu wygodnie i wyglądał elegancko. Co do pytania, nie, nie kupilabym czegoś dla cudzego dziecka jeżeli wiedzialabym że jego rodzicom się nie podoba.

Gość gość
Śliczne to ubranko, ale powinnaś liczyć się ze daniem siostry.

Gość gość
ubranko na chrzest dla synka kupiłam w sklepie internetowym http://www.artbaby.com.pl U nich znalazłam piękne ubranka, nakrycia głowy i buciki. Ubranka są bardzo dobrej jakości i bardzo ładne.

Gość Ninka252
Bardzo ładne ubranka do chrztu mają w Pracowni Sukien Ślubnych i Strojów Okazjonalnych "Izabell" Anna Leja na http://izabell.eu/ Ubranka zarówno dla chłopców, jak i dziewczynek, buciki, koszule. Szukałam ostatnio szatki dla małej i świecy (bo u nas te dwie rzeczy kupują chrzestni) i właśnie na nią natrafiłam.

Gość Lovelovemore
Ja na chrzest skompletowalam sobie ubranka koszula, spodnie eleganckie, marynarka, body dla chłopca.i mokasyny buty a wszystko ze strony internetowej robiac zakupy www.guliwerkids.pl

Ostatnio czytałam fajny artykuł właśnie o ubiorze dla maluszka w tym wyjątkowym dniu. Artykuł wart uwagi: http://www.cafe-mama.pl/komplety-do-chrztu-czyli-jak-szybko-i-kompleksowo-wybrac-ubranka-na-chrzest/ w szczególności dla mam, które zawsze tak dbają o swoje małe pociechy. A "mini garnitury" wyglądają na chłopczykach prześlicznie. Takie zestawy najbardziej mi się podobają.