Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcorobic1111

niezdecydowany chlopak

Polecane posty

Gość niewiemcorobic1111

Na poczatku tego roku poznalam super chlopaka. Nie myslalam ze z tego cos bedzie bo to bylo pol roku po tym jak zostawil mnie chlopak. Jeszcze rozpaczalam nad tamtym. Ale pierwsze spotkanie bylo tak fajne, ze zgodzialam sie na nastepne i nastepne... po jakims czasie ktos mi powiedzial "Na stara milosc, najlepsza jest nowa milosc". Nie moglismy spedzac sekundy bez siebie. I w koncu wyszlo tak ze zostalismy para. Wszystko bylo idealnie, i nagle wyszla pierwsza klotnia. Jeszcze o jakas blacha sprawe. Nie odzywalismy sie do siebie,a potem juz wszystko wydawalo sie takie sztuczne z jego strony, jakby na sile. Pewnego wieczoru, napisal mi ze sie dusi w tym zwiazku i ze chce to Zzakonczyc. Ustalilismy ze nie stracimy kontaktu, ze bedziemy czasem gdzies razem wychodzic itd,mimo ze bardzo bolalo to ja sie zgodzilam na taki uklad bo nic innego nie pozostalo. Nie gadalismy przez kilka dni po tym wszystkim i on napisal. Napisal ze teskni. I mimo to ze oficjalnie nie bylismy znow para, to tak sie zachowywalismy. Moze nie powinnam na to pozwolic ale uczucia braly gore. Nie minal tydzien a "moj chlopak" znow bez powodu przestal sie odzywac po czym stwierdzil ze lepiej bedzie jak zniknie z mojego zycia bo nie chce mnie ranic. Mam taki metlik w glowie... nie wiem co mysle. Czy walczyc o niego ( bardzo mi zalezy) czy sobie odpuscic. Nawet nie wiem czym on sie kieruje tak postepujac... jestem tak zdesperowana ze pisze to tutaj na forum czego nigduly nie robilam. A mowia ze to kobiety sa skomplikowane..

Gość gwoli wyjasnienia
wedlug mnie facet nie jest juz toba na powaznie zainteresowany. dlaczego? nie wiem! moze ma w sercu jeszcze jakas inna dziewczyne, moze po prostu stwierdzil dla siebie, ze nie taka chce kobiete jak ty, moze, moze, moze...same spekulacje. ale chyba chcial sobie zostawic otwarta furtke (moze na seks) dopoki nie znajdzie tej wlasciwej. bledem bylo, ze sie na taki uklad zgodzilas.

Gość niewiemcorobic1111
Tak, wiem. Ja jestem bardzo naiwna, i dlatego mialam nadzieje ze wszystko sie jakos pouklada. Zreszta, caly czas ja mam. Generalnie dziwi mnie to ze on sam sie staral, sam sie odezwal za drugim razem. Ja za nim nie latalam.. Niektorzy mowia ze wystraszyl sie tak duzego uczucia jakie bylo miedzy nami...

Gość gość
Nie minal tydzien a "moj chlopak" znow bez powodu przestal sie odzywac po czym stwierdzil ze lepiej bedzie jak zniknie z mojego zycia bo nie chce mnie ranic. xxx stary numer! nie chcę cię ranić, nie zasługuję na ciebie - zamiast znudziłaś mi się, szukam innej, lepszej oni nigdy nie mówią prawdy prosto w oczy, bo skłamać jest łatwiej! tak jak firma, która nie chce cię zatrudnić zawsze mówi - odezwiemy się, zadzwonimy a poza tym jak chcesz walczyć? będziesz go prosić na kolanach żeby z tobą był, czy zaszantażujesz go, że się zabijesz? a może wrobisz go w dziecko?

Gość niewiemcorobic1111
Zle to ujelam. Faktycznie, to by bylo wrecz dziwne gdybym az tak sie przed nim ponizyla. Raczej chodzi mi o to ze nie wiem czy czekac za nim. Moze mu sie odmieni.

Gość gość
ale na co czekac? to wcale nie jest skomplikowane, chociaż chciałabyś żeby takie było, to jest bardzo proste: on Cie nie chce, jedyny powód dla którego może się za jakiś czas odezwać, to taki że będzie chciał seksu a nie znajdzie sobie jeszcze nowej niuni, jak taka rola Cie interesuje to czekaj sobie naiwna dziewczyno

Gość gość
Niektorzy mowia ze wystraszyl sie tak duzego uczucia jakie bylo miedzy nami... xxx ha ha ha ha ha ha ha!!!

Gość gość
Marnujesz czas ,lepiej to zakonczyc :)

Gość niewiemcorobic1111
Musialam chyba miec to czarne na bialym zeby to zrozumiec

Gość gość
musiałby ci chyba napluć prosto w twarz, żebyś zrozumiała - bo nic do ciebie nie dociera!