Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carollaa

Praca spedytora

Polecane posty

Gość Carollaa

Hey! Czy ktoś pracuje/zna osobę, która pracuje jako spedytor? Chcicałabym znać warunki zatrudnienia, wymagania i profity oraz czy są zadowoleni ludzie z tej pracy czyli czy spełniać się można.

Gość Carollaa
up

Gość gość
od razu widać, że na spedytora się nie nadajesz!

Gość ping pong123
ja pracowałam jako spedytor... 1. Warunki są zależne od firmy. Z reguły umowa o pracę po okresie próbnym. 2.Wymagania zależne od firmy ale najczęściej prawko kat. B (trzeba jeździć i załatwiać coś często) języki -płynny angielski (komunikatywny to już trochę za mało dla większości firm) ale reszta komunikatywnie wystarczy 3.profity- masz pracę:) Raczej brak benefitów porównywalnych do "państwówki" Najczęściej praca po godzinach (nieodpłatnie,czyli zadaniowy czas pracy), użeranie się z klientami, windykacja należności odpowiem też na inne pytania...

Gość Carollaa
Szukam pracowników. Dlatego robię mini wywiad jak oscylują warunki w innych spedycjach. Możesz powiedzieć ile średnio zarabiałaś i ile ładunków załatwiałaś w tygodniu. Z góry dziękuję :)

Gość ping pong123
Ciężko wykalkulować ile chyba ok.20-25 na tydz? Wiesz, z zarobkami jest różnie, to zależy czy szukasz osoby z doświadczeniem czy do przyuczenia i w jakim mieście.

Gość Carollaa
A Ty skąd jesteś i czemu już nie pracujesz?

Gość Carollaa
up

Gość gość
To z doświadczenia Ci powiem, że od razu warto zaopatrzyć się w usługi firmy windykującej. Zobaczysz, że znajdzie się masa klientów, którzy nie mają ochoty regulować swoich zobowiązań. Mogę Ci polecić firmę Pro-Lege, która świadczy usługi dla firmy spedycyjnej mojego znajomego.