Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meerek

Mój wyjazd za granicę Czy dziewczyna będzie wierna ??

Polecane posty

Gość Meerek
Strasznie pesymistyczne macie podejście, aż sie zacząłem obawiać naprawdę :/ :(

Gość gość
Pewnie, moj maz mial wyjechac zagranice sam, to oboje doszlismy do wniosku, ze jedziemy albo razem albo wcale, a bylismy 3 lata razem, 2 po slubie. Mieszkalismy sobie tam 2 lata i widzielismy wiele....

Gość gość
napewno bedzie czekala,jestescie razem pol roku i juz wymagasz wiernosci.

Gość gość
nie bedzie,trzeba podkreslic ze mowimy tu o Polkach czyli grupie kobiet podwyzszonego ryzyka

Gość gość
Nie tylko Polki zdradzają

Gość Meerek
Jak wszystko dobrze pójdzie to za miesiąc wyjeżdżam. Ona ma cholernie duży temperament, nie wiem jak zniesie rozłąkę :/:/

Gość gość
tak bedzie na spoko :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

Gość gość
Przecież wierność nie zależy tylko od temperamentu i towarzystwa danego człowieka. Znam przypadek gdzie facet pojechał na pół roku za granicę a jego, taka szara myszka, o której nikt by złego zdania nie powiedział puściła się z jakimś fagasem, a byli już zaręczeni.

Gość gość
Oczywiście, że zależy od temperamentu. Widocznie ta szara myszka miała temperament tylko o tym nie wiedziałeś, no chyba że z nią spałeś. Bo tego na zewnątrz nie widać.

Musisz jej pokazać że myślisz o niej i Tobie zależy , wtedy odwzajemni tym samym . Może wysyłaj jej kwiaty np. za pośrednictwem http://polflorist.com ? Co o tym sądzisz ? Według mnie to poprawi wasze relacje :)

Gość gość
Pomożemy Ci w każdej sprawie! Testowanie wierności,rozwody,zdrady, badania DNA, badania wariografem, porwania, ustalenie miejsca pobytu, poszukiwania mienia i osób, wykrywanie kamer,podsłuchów, oprogramowania szpiegowskiego... Z NAMI DOWIESZ SIĘ PRAWDY! Dostarczymy dowodów, dzięki którym szanse na wygraną rozprawę wzrosną wielokrotnie! Jesteśmy zespołem doświadczonych detektywów i prawników. DOJAZD DO KLIENTA, CENY USTALANE INDYWIDUALNIE- NA PEWNO SIĘ DOGADAMY ZADZWOŃ: 572611122 JESTEŚMY DO TWOJEJ DYSPOZYCJI 24/7 ZA KAŻDEGO KLIENTA, KTÓREMU NAS POLECISZ 20% DLA CIEBIE !!

Gość MarczykGarczyk
Mogłeś ja sprawdzić przez i-mobi pl xD Super działa!Korzystałem więc wiem co mówie!