Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MOJE DZIECKO DZISIAJ SKOPAŁO JAKĄŚ BABĘ hehehe

Polecane posty

Gość gość

śmiać mi się chce do teraz hehehe :D byliśmy na koncercie z mężem i rocznym dzieckiem :) (koncert taki dla dzieci, zabawy, przedstawienia itp.) staliśmy pod sceną, trzymałam małą na rączkach i ona podskakiwała z radości i tańczyła cała uśmiechnięta :) Aż w pewnym momencie jakaś gruba baba wepchała się przed Nas, zasłoniła mojej córeczce cały widok i zepsuła jej zabawę.. sama też się wkurzyłam, ale nawet nie zdążyłam zareagować kiedy moja córeczka zaczęła ją kopać nóżkami z całej siły po plecach hehehe :D śmiać mi się chciało z tej całej sytuacji :D Uważam, że bardzo dobrze zrobiła :)

Gość gość
A ja uważam, że jesteś niewychowaną idiotką, hodującą kolejną niewychowaną idiotkę. Tak właśnie rozmnażają się niziny intelektualne. I to "hehehehehe" :o.

Gość gość
Też miałam to napisać:) Mamusia się cieszy i będzie cieszyć jak za kilka lat sama od córci oberwie:) Toż to takie słodkie:)

Gość gość autorka to ja
no właśnie bardzo dobrze zrobiła :) ta baba przepychała się przez każdych ludzi, jak stanęła przed Nami to nic nie widziałyśmy.. sama jej miałam uwagę zwrócić, ale moja córka była szybsza :D no i dobrze, niech dziecko walczy o swoje a nie... potem idą takie ciupry do szkoły i są poniewierany i samobójstwa popełniają, bo ktoś im powie, że mają brzydkie dżinsy i już załamka. To wy wychowujecie dzieci na mami cycki hehehe

Gość gość
"Nas" z dużej litery??? Od kiedy???

Gość gość
raczej nieciekawa ta historyjka, nie masz sie czym chwalic, sloma z butow od ciebie wychodzi

Gość gość
Mamusia niewychowana to i dziecka kultury nie nauczy. Walczy o swoje? Czekaj moze jakis chlopczyk w przedszkolu tez powalczy o swoje kopiac w twarz rwoja corunie:-)

Gość gość
Ja, Ty, Ono, On, Oni Moje, Twoje, Nasze, Wasze Nas, Was, Ich - WSZYSTKIE TE ZAIMKI OSOBOWE PISZEMY Z DUŻEJ LITERY !!!! Broń Panie Boże, żeby takich rzeczy nie wiedzieć...

Gość gość
Dawno nie czytałam tak patologicznej wypowiedzi jak Twoja autorko.

Gość gość autorka to ja
hehehe i to mi podobno słoma z butów wychodzi hehehe nieuki :D

Gość gość
16:10 Żartujesz sobie, tak???? Bo mi się w głowie nie mieści, że możesz to pisać poważnie:)

Gość gość
nie żartuje sobie- wystarczy się wrócić do podstawówki...

Gość gość
Co za idiotka, niewykształcona i niewychowana.

Gość gość
To "hehe" Twoje kojarzy mi się tylko z jakimś dnem i mętami społecznymi. Żenujący jest fakt, że takie osobniki się rozmnażają i wychowują kolejne pokolenia nizin społecznych.

Gość gość
zaimki z dużej?!? od kiedy??!?!??!?! ty w ogóle jakąś szkołę skończyłaś? co za tępak :O:O:O

Gość gość
Autorko- dno i 2 metry mułu, zwłaszcza z tymi zaimkami się popisałaś:)

Gość gość
a ja się wypowiem tak - gość 16:10 ma rację, ale wytłumaczę Wam to tak : - zaimki osobowe kierowane do innej osoby, piszemy zawsze z dużej litery... czyli Ty, Tobie, Wy, Ich... itp. - jeżeli piszemy o sobie z reguły piszemy z małej litery, ale nie jest błędem napisać ich z dużej.

Gość gość
"jeżeli piszemy o sobie z reguły piszemy z małej litery, ale nie jest błędem napisać ich z dużej"- oczywiście, że jest błędem- nogdzie i nigdy nie piszemy zaimków osobowych, poza II os l.p i II os. l.m!!!!!!! Nie mogę- co za pokolenia analfabetów rośnie!!!!

Gość gość
oczywiście, że jest błędem pisanie z wielkiej litery! boże co za ludzie tu siedzą :O z wielkiej litery piszemy do kogos np "Cię" by wyrazić szacunek. Pozostałe z małej aż takie boskie nie jesteście by pisać "Ja", "Moje"

Gość gość
wg mnie nie ładnie postąpiła jak jakaś niewydarzona bachorzyca ale cóż się dziwić jak mamusie to cieszy .

Gość gość
Ale mają sie widać za boskie że piszą o sobie z dużej ,mnie nic nie dziwi już więc nawet tego nie zauważam zresztą tak samo jak w realu nie zauważyłabym takich ludzi .

Gość gość
Autorko, nie potrafisz pisać, nie potrafisz się przyznać do błędu, cieszysz się, że Twoje dziecko, które jest jeszcze małe, niewychowane, bije innych ludzi, niedługo Tobie da w pysk jeżeli będziesz pozwalała na takie sytuacje. Gratuluję.

Gość gość
Poza wstępem,przeczytałam to zdanie->>>,,trzymałam małą na rączkach,,i leżę ze śmiechu :D

Gość gość
ja by jakiś bachor mnie kopnął to bym mu nóżkę wyrwała a mamusi obie .

Gość gość
no jak autorka nie widzi różnicy między kopaniem ludzi a kulturalnym załątwianiem spraw to gratuluje. zresztą co się dziwic - mało to chamstwa wokół?