Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaped

Gej miesza mi w głowie...

Polecane posty

Gość olaped

Głupio mi, że moje problemy przyciągnęły mnie tu - do tego miejsca, ale nie mogę usłyszeć od nikogo sensownego wyjaśnienia. Otóż, poznałam na studiach chłopaka. Zadbany, przystojny, szeroki wachlarz talentów. Nic dodać, nic ująć. Facet ideał. Nie znaliśmy się dobrze, jednak ostatnio nasze stosunku znacznie się polepszyły.Rozmawiamy ze sobą, spędzamy dużo czasu. Od dawna wiedziałam, że jest gejem, nie przeszkadzało i nie przeszkadza mi to. Nie interesuje mnie to, co kto z kim w sypilani robi. Ważne żeby człowiek był ok. Tu zaczyna rodzić się mój problem. Nie wiem czy sobie wkręcam, chociaż często mam wrażenia, że on mnie podrywa! Jestem osobą racjonalną i potrafię określić sytuację. Nie znam jego koleżanek, nie wiem jak je traktuje ale z mojego wywiadu wynika, że nie ma takiego stosunku do nich jak do mnie.... Nie wiem co o tym myśleć, miesza mi w głowie. Zachowuje się wobec mnie jak typowy hetero. Czy ktoś miał podobną sytuację? Proszę o pomoc.

Gość olaped
nie musi sie maskowac, wszyscy wiedza

Gość gość
może przypominasz fizycznie faceta? wiesz bary, małe cycki, krótkie włosy...itd

Gość olaped
nie, nie, nie na pewno nie z tego pododu, do faceta mi daleko.

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak gej. Jest natomiast zboczenie gdzie facet z facetem popełnia obrzydliwość. Ale jak widzi szanse zamoczenia to będzie twierdził, że jest bi. Dopóki nie podejmie leczenia to będzie długo interesował się męskimi o***tami.

Ja byłam długo zakochana w przyjacielu ze skłonnością homo. Oni potrafią traktować dziewczyny,. jakby je podrywali, chociaż dla nich to nie podryw.

Gość olaped
Z tego co mi wiadomo nie ma obrzydzenia do kobiet jak niektórzy homoseksualiści.Nie wiem co myśleć. Mam g***o w głowie bo chłapak mi się podoba.. i to bardzo :(

Gość gość
nie wiem...

Gość gość
moze jest biiiiii