Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niemowle nie lubi piersi

Polecane posty

Gość gość

Mam 3 miesiecznego synka, ktory nie lubi być przy piersi, tylko tyle aby sie najeść i koniec. W ogóle ****ardzo rzadko, co 3, 4 godziny. Nigdy nie zasnął przy piersi, nigdy nie ssał dużej niz do momentu, w którym sie najadł. Poświęcam dziecku dużo uwagi, chyba lubi sie przytulać, przynajmniej nie protestuje. Za to głośno protestuje jeśli chcę dać mu jeść przed spaniem, np. Po 2h od ostatniego karmienia. Skutkuje to tym, ze zamiast sie wyspać, to budzi sie z głodu po 1h snu z placzem, mowie tu o drzemkach w dzień. W nocy je i śpi dalej. Dzieci znajomych uwielbiają cyca, zawsze się uspokajają, co niezmiennie mnie dziwi, bo proba uspokojenia mojego synka cycem kończy sie jeszcze większym płaczem. Która mama ma również takiego mało wrażliwego niemowlaka? Czy wg Was jest możliwe, że synek polubi karmienie piersią?

Gość gość
hej hej :) Moja mała była podobna, zazdrościłam mamom, których dzieci ładnie spały w ciągu dnia, spały potem całą noc, jadły grzecznie od pierwszego łyku do ostatniego... moja jadła po trochu cały czas zamiast najeść się raz a dobrze, szybko zasypiała przy cycu i po godzinie, dwóch budziła się głodna z płaczem, za dnia nie robiła dłuższych drzemek co nie ukrywajmy, było męczące, nawet odespać nie mogłam :). Teraz mała m a 7 miesięcy, dorosła i zmądrzała :D ma i drzemki i je do syta i się bawi i śpi w nocy. Trzeba czasem czasu i cierpliwości :). Twoje dziecko jest najlepsze na świecie, pamiętaj!

Gość gość
Mój też nie lubił piersi, wręcz siłą się od niej odpychał. Na dzień dzisiejszy ma zdiagnozowany, autyzm więc uważnie obserwuj dziecko.

Gość gość
Weź nie strasz kobiety. Autorko, tak czasem bywa, są różne typy :) raczej sie nie zmieni...

Gość gość
Jej, naprawdę wszystkie dzieci lubią byc przy cycu?