Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość róża 27

ile escapelle w ciągu miesiąca

Polecane posty

Gość róża 27

można zarzyć oraz jak wygląda sprawa, czy jest duże prawdopodobieństwo zajścia w ciąże jak 2 dni wcześniej zazyłam escapelle a potem zsunęła się przezrwatywa (1cm zostało)

Gość gość
Można po kazdym bzykaniu.

Gość gość
escapelle to nie tabletki antykoncepcyjne, więc jak masz się faszerować hormonami to idź lepiej po tabletki, bo escapelle zawiera ogromną ilość hormonów i zrobisz sobie więcej szkody, niż pożytku jedząc to jak cukierki

Gość róża 27
wiem, wcześniej brałam tabsy, przez 4 lata, ale teraz miałam dosłownie pech, ze raz zayłam i nagle po 3 dniach prezerwatywa nam się zsunęła (tak ze jak wyciągnął to 1 cm został), nie wiem czy cos wleciało, boprezerwatywa tak była doczepiona do członka tak jakby czesc prezerwatywy schowało się pod tą skorę że jak sciągałam to wychodziło spod skóry,było fest przyczepione a zbiorniczek był pewny i nie wiem czy brac kolejną po 3 dniach.???kurcze,pierwszy raz prezertwatywa nam się zsunęła

Gość róża 27
czy ktoś miał podobny przypadek?chciałabym z kims pogadać o tym

Gość afrodyta89
Najlepiej będzie jak zapytasz lekarza. Możesz również zadać pytanie na stronie wpadka.pl J eśli antykoncepcja awaryjna jest przyjmowana częściej, niż raz w ciągu cyklu miesiączkowego, może zakłócić Twój okres.