Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo chytry ksiądz.

Polecane posty

Gość gość

Mam w rodzinie kuzyna, księdza. Na tej majowce zjechalismy się do rodziny. i zauważyłam, ze facet przegina z zydzeniem. Tzn.przywiózł tylko Maly kawaleczek ciasta, a jak opowiada to mówi, że kupil sobie 2 banany...:-) i nie jest zwolennikiem wydawania "zbędnego" pieniędzy. Gość posiada 2 firmy dobrze prosperujace, na parafii bogato, kupuje grunty i inwestuje aby dostawać dopłaty unijne. Samych dopłat na rok ma.w cenie luxusowego auta. Facet pod 50. Potem i tak kuria to.zagrabi, tak.się bogaci kościół katolicki. Uważacie, ze to normalne?

Gość helgaaa
kuria nie zagrabi, już on coś wymyśli, żeby to wyprowadzić z Koscioła. Albo przepuści przed zgonem

Gość gość
Maciek, szastanie szastaniem a chorobliwe skapstwo to druga sprawa! Kupienie maleńkiego kawałka ciasta dla sporej rodziny to nie chorobliwe skapstwo? A gdzie przepuści, jak on gowno spod siebie by zezarl!

Gość gość
jak to gdzie przepuści? to normalny zdrowy facet i ma potrzeby takie jak kazdy inny , więc tak trudno się domyślic?

Gość gość
On w życiu nie wyda! Raz, ze to koszmarne pieniądze, 2 to koszmarny chytrus!:-)

Gość gość
Up

Gość gość
wziąwszy pod uwagę jak koszmarnie go obgadujesz to widać macie w rodzinie koszmarne charakterki i geny :P

Gość gość
Nie obgaduje, ale mógłby się bardziej postarać jak spotyka się z bliskimi! W koncu przygotowanie calodziennego jadła tez kosztuje! On ma full kasy, a my średnio:(

Gość gość
Zaden z niego ksiadz!! Dla kasy do kleru poszedl ,jak to zwykle teraz panowie robia..

Gość gość
Fajna rodzinka, jeden przynosi kawałek ciasta a inni patrzą że mało przyniósł. Dodatkowo idiotka postanowiła się tym pochwalić przed szerszą publiką :D

Gość gość
Moze tak, ale luzak pelnaw gębą. Ja na jego miejscu po prostu zylabym jak czlowiek, ktory ma kasę, nie mówię o szastaniu, ale on chytrzy niemiłosiernie. Facet ma prawie 50 lat, jemu się.wydaje, ze bedzie żył wiecznie. Na wszystkim chytrzy, nawet na owocach dla siebie. Wszystko wymiata z talerza, bo to za darmo, nosz...nie mieści sue w głowie!

Gość gość
Gość, 8.24 daruj sobie zlosliwa małpo te durne komenty! Widac jestes takim samym chytrusem, tego pokroju i rozumiesz co to znaczy:P:D Mnie jest po prostu szkoda pani domu, ktora wydała sporą kasę, a nie wszyscy to.docenili. No ale twoj ptasi mozdzek tego nie ogarnie! Rozumiem:P

Gość gość
wszystkie klechy są chciwe...

Gość gość
No ale żeby az tak?!:( Przecież dach nad głową zapewniony, wikt,opierunek, kasy do grobu nie wezmą!

Gość gość
Up

Gość gość
Daj jakieś namiary do niego ^_^

Gość gość
chcesz skorzystać?:-) nie łudź się nic ci nie dałby:D

Gość gość
A nuż by się chłopak zakochał ? Wtedy przejelabym jego majątek i dała tobie i twojej rodzinie :P

Gość gość
A tak poważnie, jak to jest mieć księdza w rodzinie ? Jaki on jest oprócz tego że chytry ? :D Normalny facet ? Sory, wiem że to mogą być głupie pytania ale strasznie mnie to ciekawi :P

Gość gość
liczyliście wszyscy w rodzinie na jego kasę a tymczasem pewnie nic nie dostaniecie. O to chodzi?

Gość gość
nie liczyliśmy, bo ją mamy! szkoda mi tylko mojej cioci, która stanęła na głowie,aby przygotować się na nasz przyjazd. A on tak się "postarał". Normalnie jest mieć księdza w rodzinie, normalny facet, a ten to luzak całą gębą:-) i wiele się można dowiedzieć jakie cuda, dziwy w kościele katolickim mają miejsce! Głowa boli:(