Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna się obraziła... Czy to normalne?

Polecane posty

Gość gość

Poszedłem wczoraj na dyskotekę sam. Ona nie mogła bo akurat dostała okres, a że na tej imprezie miałem się spotkać z kolegami ze szkoły, z którymi nie widziałem się ze dwa lata i planowaliśmy to już od dawna powiedziała mi żebym poszedł sam i nie chciałaby żebym rezygnował tylko przez to że ona jest niedysponowana i takie tam. Była miła i przekonywującą. Dzisiaj szybko zorientowałem się że coś jest nie tak, nie odzywała się przez dłuższą część dnia, potem strasznie pisała do mnie ogólnikowo. Pytam się czy jest zła na mnie że poszedłem, to na początku nie, aż w końcu wydusiłem to od niej, a ta mi jeszcze mówi że wole spędzać wieczór z kumplami niż z nią i ciekawe jakbym ja się poczuł na jej miejscu... Jak jej wspomniałem o tym że mi przecież pozwoliła to stwierdziła że jestem strasznie niedomyślny i teraz się w ogóle do siebie nie odzywamy. A kiedy ona kończyła szkołę i poszła na dyskotekę z koleżankami nawet nie proponując mi to nie miałem nic przeciwko. Wszystkie kobiety tak mają? Bo ja wymiękam.

Gość gość
Nie,tylko te,które prowadzą gierki i są egoistkami.

ta mi jeszcze mówi że wole spędzać wieczór z kumplami niż z nią x było odpowiedzieć- MIAŁAS PRZECIEŻ OKRES ... ale i tak to prowo

Gość gość
Rzeczywiście zachowała się egoistycznie co jej napisałem. Ja nie miałbym nic przeciwko gdyby ona swoich koleżanek nie widziała od dawna i chciała się z nimi spotkać.

Gość gość
Wg. niektórych wszystkie tematy na kafeterii to prowokacje.Spoko