ONAkropka 0 Napisano Maj 8, 2014 Ja obecnie nie ćwiczę, za to do pracy śmigam rowerem, przy dzieciach też trochę ruc****est. Jem bardzo mało i powoli wprowadzam różne produkty. Jutro napiszę więcej, ponieważ pomagam synowi w lekcjach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 39 i pół do zrzucenia Napisano Maj 8, 2014 nie przejmuj się autorko, ja schudłam 16 kilo już a startowałam z wagi 112 i co z tego, nikt nie zna mnie tu nie wie co przezylam i nie ma zamiaru się tlumaczyc dziś mam 96 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ONAkropka 0 Napisano Maj 10, 2014 39 i pół do zrzucenia miło, że napisałaś. Ja mam lepsze i gorsze dni. Jestem tu, żeby się wspierać, ponieważ jak piszesz tu nas nikt nie zna i na pewno jest łatwiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 10, 2014 kopiecie swoje brzuhy podczas chodzenia?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 10, 2014 trzymacie się dziewczyny? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 10, 2014 Hej, fajnie tu wygląda z tym wspieraniem się, mogę dołączyć? ;) Też mam spory problem i szukam kogoś kto również się z tym boryka. Razem łatwiej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brysiula 0 Napisano Maj 11, 2014 Drogie Kobietki:-) 3 mam mocne kciuki za Was:-) sama sie odchudzam- mam 10 kg do zgubienia i wiem jakie to trudne:-( Tymi zlosliwymi komentarzami sie nie przejmujcie- pewnie gimbala sie nudzi:-) poczytajcie sobie w necie o Adrianie Lukoszek. Ten Pan schudl ponad 120 kg:-) Wydal tez ksiazke Tajemnica Adriana bardzo ciekawa pozycja za cale 16 zl. Duzo jest o motywacji wiec na prawde warto:-) Powodzenia Kobiety:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 70 mniej Napisano Maj 11, 2014 1000 kaliorii przy 100 kg ??? Zwolini metabolizm. Przy takiej wadze moim zdaniem 1800 do 2000 będzie ok. A ocet jabłkowy, przy zdrowym żołądku całkiem ok. Wiem coś o tym mam za sobą 70kg. Wafle ryżowe to "złe" węglowodany, zamień je na kromkę dobrego razowca. Kochana, nie przejmuj się tym "gościem". Pisz chyba mogę Ci pomóc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ONAkropka 0 Napisano Maj 15, 2014 Przepraszam, że tak długo mnie nie było, ale niestety nie miałam czasu. Zbliża się koniec roku szkolnego więc mam dużo pracy. Pseudo ,,gość" -mi się nie przejmuję. Mogę się pochwalić, że odżywiam się zdrowo i schudłam 2 kg :) Piszcie dziewczyny co u Was??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 15, 2014 jak planujesz i plujesz to pewnie na tym sie skończy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćPati Napisano Maj 15, 2014 I ja sie melduje do topicu.. a dlaczego !? A DLatego że ważę 98 kg./ 175 /33 lata . walcze z kg zupełnie bezskutecznie... staram się racjonale jeść do tego ćwicze może nie regularnie, ale staram się. W każdym razie.... nie mam pojęcia jak się to stało że w tamtym roku w marcu ważyłam ponad 105kg. Badania - KOŃ NIE DO ZAJECHANIA ,ciśnienie mam też książkowe... A jednak.... mój metabolizm to padlina... co bym nie robiła nic nie daje rady... ALE NIE PODDAJE SIĘ!!! Moje marzenie to 10 kg mniej , a o 75 kg na tą chwile nawet nie marze.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OESlimCoffee 0 Napisano Maj 27, 2014 Witam drogie Panie! W odchudzaniu ważna jest równowaga pomiędzy dietą, a ćwiczeniami. Warto spożywać dużo warzyw, owoców, unikać tłustego i smażonego jedzenia. Pamiętać również trzeba o odpowiednim nawodnieniu organizmu. Ze swojej strony mogę polecić suplement Aqua Slim, który pobudza metabolizm i pomaga zgubić zbędne kilogramy. To suplement diety, który ułatwia odchudzanie głównie dlatego, że w swoim składzie ma chrom, który przyśpiesza przemianę materii - w efekcie spadek wagi. W razie pytań służę pomocą. Agnieszka Domańska _________________ Online Ekspert marki Aqua Slim.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach