Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21lat kraków

Jestem przegryw 21 lat i zero kontaktu z dziewczynami ;(

Polecane posty

Gość 21lat kraków

przegapiłem ten etap w moim życiu, czas szkolnych miłości, chodzenia za rączkę po korytarzu. Od małego byłem zamkniętym w sobie dzieckiem, stojącym w cieniu na uboczu. Po szkole najczęściej siedziałem w domu, czytałem książki to sprawiło że moje znajomości poza szkolne nie istnieją. Tak mi minęły czasy gimnazjum i technikum. Jak wiadomo w technikum nie ma zbyt wiele dziewcząt co spowodowało że krąg moich kobiecych znajomych liczyło kilka dziewczyn. Przez te lata nie wzbudziłem w żadnej dziewczynie zainteresowania nie zawarłem żadnej przyjaźni. Do dziś pocałunki, pieszczoty i kobiece ciało jest dla mnie tajemnicą...

Nie przejmuj sie, jesteś przegrańtzem tak jak my. Jutro wykonamy wspólny skok z everestu, potem będzie jasność :D albo ciemność :D

Gość gość33on
Spoko 21lat kraków jeszcze nie jest źle :). Ja mam 33 l i jestem z małej miejscowości, gdzie o pracę i dziewczyny ekstremalnie trudno. Podobnie jak ty większość czasu spędzałem w domu, szkole, nie byłem i nie jestem towarzyski. Znalazłoby się jeszcze wiele wad. Ale 21 to nie 33, masz jeszcze szansę - wykorzystaj, nim będzie późno :)