Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnes3085

Tabletki z Zieloną kawa:)

Polecane posty

Gość agnes3085

Witam wszystkich zainteresowanych super Tabletkami z Zielonej Kawy ,ktore w internecie sprzedają,się jako super środek wspomagający odchudzanie:)Miałam nie pisać ,ale jestem jedną z osob,ktore uwierzyły w fora internetowe,oraz pozytywne opinie.Zakupiłam te tabletki o zawartosći 800mg kofeiny czyli dwa razy dziennie 30 minut przed posiłkiem ,muszę dodać ,ze nie jestem osobą otyłą i uprawiającą sport aktywnie czyli 4 razy w tygodniu po 50 minut pływam ,tak ze spalanie jest dobre .Dlatego przekonało mnie to do zakupienia tabletek.Po 3 tygodnich brania ich muszę stwierdzić ,ze jest to jedna wielka sćiema :)nic nie schudłam nawet kilograma ,wczesniej nie miałam apetyty na słodycze,a po braniu tabletetek szok muszę zjeść codziennie coś słodkiego,masakra fakt nie przytyłam bo uprawiam sport.Jedyny plus taki ,ze ma się wiecej energi i można zwiekszyć intęsywność treningu.Ale taki sam efekt ma działanie picie normalnej kawy .To by było wszystko :)Zycze powodzenia z Tym Super Reklamowanym Srodkiem :)Może ,akurat na mnie nie działa,ale zastanowcię sie przed Kupnem czy tak naprawdę warto.Pozdrawiam :):)

Gość gość
Stosowałam zieloną kawę ze sklepu piekna24.pl . Działa. W dużym stopniu przyczynia się do spadku wagi ciała. Doskonale hamuje łaknienie. Cena nie jest duża, jest nawet promocja teraz. Miałam spory spadek wagi dzięki niej. Ważne aby nie zamówić jakiejś podróbki a sprawdzoną zieloną kawę.