Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to jest w hotelach

Polecane posty

Gość gość

wyda wam sie to glupie, ale nigdy nie rezerwowalam pokojow, wiec nie wiem :P powiedzmy kolezanka nocuje w pokoju jednoosobowym. czy bede mogla do niej przyjsc w nocy i wyjsc np. nad ranem ? czy mimo to iz bedziemy nocowac w 2 w jednym lozku to trzeba dodatkowo placic?

Gość gość
nie możesz w większości hoteli goście (osoby niezameldowane) muszą opuścić hotel do 22-23.

Gość gość
Pod żadnym pozorem nie można. Jeśli obsługa hotelowa dowie się o tym że spędziłaś tam noc to karta Twojej koleżanki zostanie obciążona tak zwaną "dostawką".

Gość August the 1st
Nie wiem czy w ogóle są hotele z pokojem jednoosobowym. Ona i tak zapłaci za dwójkę, tylko śniadanie jej odliczą.

Gość gość
Oczywiście że są. Tylko cena mało się różni od tego dwuosobowego.

Gość gość
no ale jakos w hotelu w warszawie mozna smialo zamwic dziwke sobie na noc i nikt w hotelu sie nie zorientuje, ze ona tam byla, i nie bedzie kazal ci placic

Jeśli nie nocujesz w tym hotelu to nie będziesz mogła, chyba że jakoś sięprzekradniesz, albo oficjalnie zapłacisz za nocleg :) a jeśli chodzi o to czy wynajmując pokój w hotelu tym samym co koleżanka mozesz spać u niej zamiast u siebie to raczej tak :)

Gość rdhgkjnbcmbviudcygirhn
Jak ma nawet dwójkę jako jedynkę (mniej płaci mimo, że pokój 2os) to nie możesz zostać, bo raz że jak się wyda, to będzie trzeba dopłacić, dwa, że zrobicie złe wrażenie. Jak ma dwójkę opłaconą jako dwójkę, to pewnie będzie ok. Najlepiej zapytać w recepcji jak przyjdziesz. Jeśli też chcesz nocować w tym pokoju to powinnyście się po prostu złożyć na 2kę, albo powinnaś przynajmniej dopłacić różnicę (między 2ką dla 1 osoby, a 2ką dla dwóch osób) no i za śniadanie.

Gość gość
dzieki dziewczyny,no to trzeba bedzie wynajac w takim razie :P

Gość ja Kacha
Zostałam u kolegi na noc bo pilismy wino i nie mialam sily wyjsc rano lecial na recepcje i sie przyznal,ze spala jeszcze 1 os i chce doplacic Nie bylo problemu Mysle,ze gdyby nie doplacil ok poludnia spokojnie bym wyszla