Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie kogos w UK

Polecane posty

Gość gość

Kto zarabia 3000-4000 funtow mc netto? 50.000-70.000 f rocznie?

Gość gość
Moj maz zarabia dokladnie 3k , pracuje fizycznie jako stonemason, jest supervisorem i za to tez dostaje jakis dodatek, pracuje juz tam 9 lat i pamietam ze zaczynal jako pomocnik za 50£ dziennie,

Gość gość
Nikt tyle w uk nie zarabia, przestancie p******ic.

Gość gość
kierowcy w Sainsburrym tyle zarabiają

Gość gość
Moi koledzy z pracy na wyzszych stanowiskach zapewne zarabiaja okolo £50 tys :-) Ja moge najwyzej liczyc na £35 tys.

Gość gość
Najlepsze jest to ze w miejscowości w której ja mieszkam £3000 nie zarabia nawet manager czy szef kuchni. A tutaj gdzie jestem tacy ludzie są potrzebni na okrągło. Maks stawki to 32 000 rocznie. Po prawdzie to tutaj siedzą kłamcy w większości, bo jestem tutaj trochę lat, nie jednego poznałam, z niejednym pracowałam, z niejednym rozmawiałam i z ponad 3000 na rękę to na palcach jednej ręki mogę policzyć.

Gość gość
ja mam 21 tys na rok mam nadzieje ze w przyszlym roku bedzie 25 tys co namniej

Gość gość
Moja zona zarobila w tamtym roku podatkowym £54,500. Stanowisko BMS1 Biomedical Scientist w szpitalu po analityce medycznej. Praca w Londynie.

Gość gość
Moja zona zarobila w tamtym roku podatkowym £54,500. Stanowisko BMS1 Biomedical Scientist w szpitalu po analityce medycznej. Praca w Londynie. I ja sie zastanawiam czy do Polski juz wracac czy nie :D

Gość gość
Moja zona zarobila w tamtym roku podatkowym £54,500. Stanowisko BMS1 Biomedical Scientist w szpitalu po analityce medycznej. Praca w Londynie. I ja sie zastanawiam czy do Polski juz wracac czy nie :D

Gość gość
Oczywiscie ze znam. Po pierwsze nikt z moich znajomych czy rodziny nie zarabia minimalnej (nawet tak nie zaczynali). Brat zaczynal od 35tys zaraz po studiach, teraz nie wiem ile ma. Rodzice : Ojciec 45 tys a Matka 30tys. Ja zarabiam najmniej z rodziny bo jestem najmlodsza ale za to podrozuje czesto po swiecie na koszt firmy.

Gość gość
fajna zona, po biomedical science. gdzie poznac wyksztalcone polki? bo wiekszosc tutaj to sprzataczki.:/

Gość gość
Jak chodzilam do college'u to na biomed szli ci ktorzy byli za glupi na medycyne. Czy ja wiem czy to jakies super wyksztalcenie? ;) no ale jesli wokol siebie masz same sprzataczki to moze ktos po biomed jest niczym bogini inteligencji :)

Gość gość
Ja sie tutaj ksztalce w ksiegowosci. Zaczynalam od kelnerowania a teraz ustalam budzet :)

Gość gość
Wiesz gdzie mozna poznac wyksztalcone Polki? Ma studiach, w pracy ( ale musialbys byc na dobrym stanowisku) ale w wiekszosci sa juz zajete. Ja pracuje w laboratorium i jeszcze zadnego rodaka nie spotkalam...w sumie to i tak bym nie chciala, wole Anglikow :)

Gość gość
moj kolega (Polak) jest lekarzem na niepelny etat, zarabia 54 tysiace netto.

Gość gość
tzn. ten niepelny etat to 4 dni w tygodniu po 8 godzin :) Takim to dobrze ;)