Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego zajęci faceci odzywają się do swoich byłych

Polecane posty

Gość gość
Zajety mezczyzna ktory zostawil byla dla kobiety z ktora jest szczesliwy przez dwadziescia lat odzywa sie do eks uwazam tylko z ciekawosci jak sie jej w zyciu ulozylo.

Gość gość
Przynajmniej wiadomo, że jeśli druga próba powrotu po latach jest nieudana to mamy z tym święty spokój do końca życia. Bo nikt poważny pakować się w to trzeci raz nie będzie. Taka korzyść, a o przykrościach trzeba zapomnieć. Chciało się, ale co z tego. Tylko niesmak pozostał, ogromne rozczarowanie, bardzo ciężkie dochodzenie do siebie, cudowne wyobrażenie o tej osobie prysło na zawsze. Pierwszy raz przyśniła mi się inna osoba niż ta własnie, która śniła mi się od lat. To chyba dobrze, bo sny spełniają mi się zawsze. Może to będzie początek czegoś nowego i jednak szansa na ta prawdziwa miłość.Bo podobno to była wcześniej tylko moja fantazja. Widać można nawet mi to wbić do głowy. Czyli wszystko dopiero przede mną, choć trudno jest się z tym jeszcze pogodzić. Chyba czas zrobi swoje, pomoże. Tyle mogę napisać teraz ze swojego przykrego doświadczenia, nie pakujcie się w to.

Gość gość
Ale w życiu kocha się raz.

Gość gość
Ja myślę, ze się odzywają bo darzą je uczuciem i często pochopnie podejmują decyzje o odejściu, a potem żałują.

Gość gość
Facet z małym dzieckiem w szczęśliwym związku nigdy się nie odezwie do byłej tylko zajmie się rodziną a partnerkę z która ma dziecko się ożeni. W innym razie jeśli się odzywa, pisze dyrdymały do eks to nie kocha obecnej partnerki jest z nia z powodu dziecka i ciągle kocha byłą.

Gość gość
Oni tak poprawiają sobie własne ego.

Gość gość
mężczyznami kieruje; fiut, wina,wygoda,nuda,strach , taka prawda,ale przechwalanie się podbojami sexualnymi to szczyt chamstwa.

Gość gość
MĘŻCZYZNAMI kieruje fascynacja kobietami ich piękne ciało i wnętrze. Możliwość tulenia i obserwowania kiedy się tak podniecają, że aż chcą Cię mieć w środku. Ta chwila kiedy czujesz, że ona chce być z tobą na prawdę. Możliwość głaskania jej włosów i że każdy jej kawałek ciała jest twój i ona to kocha i akceptuje. Kiedy mogę wąchać jej skórę...tak to jest głąby z kafe i to tak w skrócie! :) Mało jest takich, ale są :)

Gość gość
Musisz obwąchiwać byłą?

Gość gość
Nie muszę bo zapomniałem już zapach byłej, chyba był podobny, nawet lepszy, ale już nie pamiętam i cieszę się tym co mam.

Gość gość
A ja kocham i umieram z powodu porzucenia od 3 lat.

Gość gość
Odzywają się bo tęsknią za osobą z która spędzili czas i żałują np. że ich skrzywdzili, zagłuszają swoje poczucie winy. Są ciekawi i może coś im się nie układać.

Gość gość
Często się zdarza że się odzywają bo były super laskami a maja teraz zołzy.

Gość Zuzanna Amelia ææ
07.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość mężczyznami kieruje; fiut, wina,wygoda,nuda,strach , taka prawda,ale przechwalanie się podbojami sexualnymi to szczyt chamstwa. * Nie. przwechwalanie sie podbojami seksualnymi to typowy wyraz desperacji prawikow.

Gość gość
Tęsknią do super laski, która mieli!

Gość gość
Ciekawość, wspomnienia, ochota na powtórke z rozrywki..

Gość gość
jeśli jest taka ochota to tak...

Gość gość
Bo w nie kiedyś wsadzali i mają sentyment.

Gość gość
Odzywają się bo tęsknią.

Gość gość
Widzą kogo stracili.

Gość gość
Byli się odzywają bo coś im się nie układa, dobrze myślą o osobie która koli lub kochają bo często tak się zdarza.

Gość gość
A ja się z Wami nie zgadzam. Przykładem jest historia z mojego życia, która mnie zraniła. Był sobie pewien chłopak i dziewczyna. pewnego dnia się rozstali. Gdy ochłonął po zerwaniu, spotkał mnie i po dłuższym związku planował ze mną ślub. Bardzo się kochaliśmy. Któregoś dnia ja go zostawiłam, niedługo potem on przypadkiem spotkał tę swoją byłą. Zeszli się i są razem już 15 lat, mają dwoje dzieci i tworzą szczęśliwą rodzinę. I w przeciwieństwie do nas poza miłością łączy ich też to, że do siebie pasują. Dlatego ja uważam, że powroty mogą być udane, to zależy tylko od powodów rozstania i tego, co ludzi łączy.