Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperrowanaa

Dziewczyny pomóżcie

Polecane posty

Gość zdesperrowanaa

Witam. Ostatni okres dostałam 1 kwietnia , cykle mam regularne trwające 28-29 dni. Dzisiaj jest 4 maj a okresu nie mam, zrobiłam nordtest i wyszedł negatywny ( dzisiaj). Nie wiem co mam o tym sądzić? Powtórzyć test czy jednak na pewno nie jestem w ciązy? Okres raczej mi się nie spóźnia, mam wahania zazwyczaj 1-2 dni. Kilka miesięcy temu wyszła mi delikatna anemia , nie wiem czy może to mieć coś z tym wspólnego?

Gość gość
Powtorz test za pare dni, bedziesz miala pewnosc.

Gość zdesperrowanaa
A nie powinien już ciąży wykryć dzisiaj?

Gość gość
up???

Gość gość
A masz powód by się obawiać?

Gość gość
Narzeczony nie dochodzi we mnie , nie zabezpieczamy się . Stosunek przerywany to nasza jedyna forma antykoncepcji. Dziecko nie byłoby tragedią, ale wolałabym jeszcze z tym poczekać. Okres spóźnia mi się już piąty dzień, dzisiaj test wyszedł negatywny. Nie wiem co się dzieje... Co jest tego powodem. W aptece poprosiłam o jak najlepszy tzn najczulszy test , farmaceutka dała mi NORDTEST. Wyszła wyraźna jedna kreska, nic wiecej.

Gość gość
To może jednak doszedł

Może dietę jakąś stosowałaś przez ostatni miesiąc albo zaczęłaś ćwiczyć? To opóźnia.

Gość gość
Nie doszedł na 100%. Myslicie, ze jesli bylabym w ciazy to test by na pewno już ją wykazał?

Gość nowy gość
Anemia powoduje brak miesiaczki. Leczysz anemie? Moze ostatnio przydarzylo ci sie cos stresujacego? Stres rowniez zle wplywa na miesiaczke, dieta zle zbilansowana. Ja obstawiam anemie o ile jej nie leczysz.

Gość gość
od kiedy wykryto mi ta delikatna anemie zdrowo sie odżywiam, łykam witaminki itd. Stresu jako takiego wiekszego nie miała.Dużo pracowałam ,czasami nie dosypiałam- może to to. Jednak troche się obawiam , że to ciąża.

Gość gość
powtorz test jak nie dostaniesz w ciagu najblizszych dni okresu ale prawdopodobnie to zaburzenia hormonalne i dlatego..

Gość gość
Troszkę mnie pocieszyłyście dziewczyny. pojutrze powtórzę test..

Gość afrodyta89
Stosunek przerywany nie jest skuteczną formą antykoncepcji, gdyż w preejakulacie również znajdują się żywe plemniki. Statystyki pokazują, że co czwarta kobieta zachodzi w ciążę stosując tą formę. Więcej na ten temat: http://www.wpadka.pl/blog-eksperta/preejakulat-97

Gość zdesperrowanaa
Witam Was dziewczyny. Dzisiaj powtórzyłam test tym razem Quixx - wyszedł negatywny. Okresu nadal nie ma ... PS. Wpisy z 2014-05-04 23:01:16 ; 2014-05-04 23:07:43 ; 2014-05-04 23:18:18 ; 2014-05-04 23:20:59 są mojego autorstwa. :)