Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Płacenie za seks...

Polecane posty

Gość gość

Czy sponsorowanie 17-latki to przestępstwo ????

Gość gość
Tak

Gość cotchise
Nie jest. Karalane jest stręczycielstwo, to nie to samo. Nie jest karalne utrzymywanie stosunków z osobą powyżej 15 roku życia.

Gość gość
No właśnie tak mi się wydawało, że jak umówię się z dziewczęciem na "kawę" i jej wpadnie do torebki sześćset złotych przy okazji....

Gość elwirka267
A nie lepiej znalezc sobie pelnoletnia kobiete do zwiazku?zaoszczedzilbys:)

Gość gość
mam żonę.... 17-latka to tylko smakowity dodatek ;)

Gość elwirka267
Oj biedne my mezatki..Ci faceci:)

Gość gość
--> elwirka267 wiesz.. mam 34 lata i kocham swoją żonę, z którą jestem od 3 lat, ale pisanie o monogamii to kłamstwo... nie odpuszczę sobie smaku, dotyku, aromatu sterczących piersi 17-letniej panny ;)

Gość Hetman Koronny
17-tkę ładną za 600... Też bym się skusił, pomimo posiadania pełnoletniej kobiety do związku.

Gość gość
Ta "moja" chce 500.... ;)

Czyli zrozumialbys żonę, gdyby chciała spotykać się z 20 latkiem?;)

Gość elwirka267
Ja mam 24 lata wiec moj maz niema takich problemow.Ale wspolczuje ze po 3 latach slubu wolisz 17od zony.Coz,kazdy zyje jak chce :)

Gość Hetman Koronny
E tam jak sama woła 500 to d****** myslałem, że masz taki gest. Upoluj 17-tkę za darmo i się pochwal na forum. Kobiety kochane mężatki. Nikt przy zdrowych zmysłach nie zdradza kochającej dobrej żony. Najczęsciej facet zdradza jak żona zaczyna traktować d... jako walutę przetargową. Zrobisz to czy tamto, będziesz taki a taki to będzie seks.... Wtedy się zacznyają zdrady. Zresztą taki seks z żoną za coś niewiele się różni od seksu z prostytutką, tyle że z prostytutką taniej

Gość gość
Od dwóch lat utrzymuję kochanka. Za 1,5 tyś.wymagam jedynie by był do mojej dyspozycji jeden weekend w miesiącu,termin wybieram sama. W tym czasie w moim domu lub na wyjeździe ma mnie zadawalać ile razy chcę i jak chcę. Poza tym on jest normalnym studentem a ja nie ingeruję w żaden aspekt jego życia.

Gość gość
A ja bym chciał z azjatką. Nie mam ochoty wyjeżdżać na sex turystykę, wiec przymierzam sie do odwiedzenia takiej jednej w pobliskim mieście. Nie jest tanio bo 150€ za godzinę. Wczoraj sie pytałem. Mają kilkanaście dziewczyn do wyboru, głownie japonki 18-19 lat. Takie laski, że szok. Skusilibyscie sie? :-)

Gość gość
Jak mieszkałem w BRD omijałem takie kołem i murzynki. To nic ciekawego.

Gość DDDIEJBK
a co zona na to?

Gość gość
Żona ? Jak się daje raz na jakiś czas to co ma powiedzieć. To mnie całkowicie było obojętne co powie.

Gość gość
Od dobrych kilka lat nie kochałem się z żadną inną, tylko z żoną. Nie rozmawiamy w trakcie seksu (nie potrafię tego zmienić), jest totalnie bierna (nie potrafię tego zmienić), kochać chce się najlepiej tuż przed snem, czyli najpierw wszystkie prace domowe, kąpiel, na końcu seks (nie potrafię tego zmienić), jak g***townie nie protestuję, to możemy w ogóle nie zapalać światła... Dlatego poznałem przez Internet to młode dziewczę, o którym pisałem trzy dni temu, specjalnie wybrałem taki wiek, ponieważ jest szansa, że miała mniej partnerów niż 25-35 letnia kobieta, z która mógłbym to zrobić. Mamy się spotkać dziś... choć zapewne w rezultacie tego nie zrobię, z JEDNEGO tylko powodu. Mógłbym zdradzić żonę, mógłbym zrobić wiele nieładnych rzeczy (co nie zmienia faktu, że w pozostałych 99% życia małżeńskiego jestem chodzącym ideałem, ale jak widać każdy ma jakiś feler), ale boję się tego zrobić ponieważ nie wybaczyłbym sobie gdybym przywlókł do domu jakąkolwiek chorobę weneryczną..... :( Wiem, że nie jest to pobudka romantyczna, a bardzo pragmatyczna, ale może to i lepiej, że jest cokolwiek co utrzymuję mniej więcej mój kręgosłup moralny.... Wystarczy, że miała 3 chłopaków, jeden z nich miał na przykład 21 lat i 4 partnerki i robiąc jednej z nich minetkę złapał jeden z rodzajów wirusa HPV... Zdradzanie żony to jedno, ale czy warto dla kilkunastu minut pomacania innych cycków, doprowadzić żonę do raka szyjki macicy...... ?

Gość gość
oczywiście,że tak,k***ą można być od pełnoletności