Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy kobieta placi za siebie

Polecane posty

Gość gość

kiedy spotyka sie dwoje ludzi ze soba a kobieta chce za siebie zaplacic czy zyskuje w oczach mezczyzny?

Gość gość
na czym zyskuje? że nic go nie kosztuje spotykanie się z nią?

Gość gość
w jego oczach?czy zyskuje...ze nie czeka az on za nia zaplaci... ze jest niezalezna...?

Gość gość
skoro taka niezależna, to po co sie z nim spotyka?

Gość gość
ogolnie przyjete jest tak, że płaci ten, kto zaprasza. No chyba, że to znajomi tylko mają spotkanie i rozmowę na kawie, to kazdy płaci za swoje :)

Gość Heniuś
W moich zyskuje. Ale w oczach typowych facetów którzy traktują ją jak własność traci - chyba, że taki jest frajerem który nie umie trzymać swojej baby na smyczy, odda takiej wypłatę i jeszcze dostanie op...ł :) Kiedyś kolega z pracy przez 5 minut ostro pojechał po swojej babie bo coś tam ugotowała niedobrego. Na moje pytanie, dlaczego tak ją traktuje odparł "przynoszę do domu 5 tysięcy więc chyba wymagać żeby chociaż obiad był w porządku?" - ale niech każdy sam decyduje kim chce być w życiu.

Gość traum
nie wiem, nie zwracam na takie d**erele uwagi. Chyba jednak raczej traci. Jeżeli chce jej się liczyć, kto ile dokładnie, to co dopiero będzie potem? "To moja kawa, a ty już bierzesz trzecią łyżeczkę!"?

Gość gość
Nie! Facet powinien zaplacic!!!

Gość gość
nie wiem, ze mną jeszcze żadna się nie umówiła

Gość gość
gdyby to była randka z internetu to uznałbym ją albo za kulturalną albo za niezainteresowaną mną (płacę za siebie , więc nie licz na drugie spotkanie) gdyby była to randka z dziewczyną, którą znam już jakiś czas na stopie koleżeńskiej i płaciłaby za siebie to pomyślałby m że albo ma takie wpojone zasady albo jest feministką albo ma mnie za buraka, a jestem dżentelmenem, wiec to by mnie obraziło