Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wypadanie wlosow po ciazy

Polecane posty

Gość gość

Witam.Od 2 miesiecy wypadaja mi garsciami wlosy.Sa wszedzie.Chodze caly czas w zwiazanych.Jak myje wlosy to az plakac mi sie chce.Biore zelazo i wapn w tabletkach, jem pieczywo z ziarnami.Od miesiaca stosuje szampon Radical ale nie widze poprawy.Jestem zalamana.Jak dlugo wam wypadaly wlosy?

Gość gość
to normalne, przestaną wypadac, zobaczysz.

Gość gość
Moze potrwac kilka miesiecy. Cierpliwosci

Gość gość
mi tak właśnie sypały się na potęgę jakieś dwa miesiące teraz już powoli się uspokaja.

Gość gość
Jeżeli karmisz piersią to włosy zaczną dochodzić do siebie po około 3 miesiącach od zaprzestania karmienia. Co się martwisz, włosy nie ręka, odrosną ;)

Gość gość
zrób badania tarczycy, po ciąży to norma

Gość olnaczka56
Niestety przyczyny potrafią byc różne i najlepsze efekty osiągniemy działając na kilka frontów. Czyli od zewnątrz i od wewnątrz. Zwykły szampon niestety nie wystarczy. Ogólnie weszła ostatnio na rynek nowa seria kosmetyków i suplementów diety na wypadanie włosów CeCe Med Hair Complex, tutaj możesz sobie poczytać o tej akcji: www.stopwypadaniu.pl/ Sam zauważyłem,że od jakiegoś czasu (głównie z powodu stresu) zaczęły mi się sypać włosy .... Stosuję obecnie ich szampon i witaminy (zainteresował mnie bardzo bogaty skład) i muszę przyznać ,że coś w tym musi być ponieważ włosy o wiele mniej się sypią. Pozdrawiam.