Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ich 2 ja 1.

Polecane posty

Gość gość

witam serdecznie ;) .postaram się krótko i na temat :) stoje przed wyborem pomiedzy dwoma facetami. od roku jestem w układzie który polega na cotygodniowym, codwutygodniowym seksie bez zobowiazan. nie umawiamy się na krótke spotkania zazwyzaj spedzamy ze sobą całą noc poza tymi nocami czesto rozmawiamy, mamy wspolnych znajomych itp. jestem w niego zapatrzona zaslepiona idealizuję go chociaz on caly czas powtarza ze uczucie do mnie nie ejst tak silne zebysmy mogli byc razem. jednak ja jako ze zyc bez niego nie potrafię ciągle łudzę się że jeszcze kiedyś przejrzy cudownie na oczy i bedziemy tworzyc piekny zwiazek. jednak z miesiąca na miesiąc szanse na spełnienie marzeń słabną lecz moja fascynacja nim niestety nie. wstarczy ze zadzowni i cala się trzęsę... jak gimnazjalistka... drugiego poznalam mniej wiecej pol roku temu jest swientym facetem, ma nieziemski charakter kocha mnie szanuje zapewnia mnie o tym na kazdym kroku wie o tym pierwszym akceptuje to i pomagaa mi sie od tego oderwac. jest tylko jego 'ale' ... nie pociaga mnie fizycznie. nie moj typ. jest zadbany zawsze swietnie ubrany pachnący ale to takie ''cieple kluchy''.... nie ma tego charakteru co pan nr 1 nie potrafi sprawic bym czuła się w polowie tak jak czuje sie gdy jestem przy nim... uwielbiam go ale nie wiem czy potrafilabym dlugo wytrzymac... DZIEWCZYNY !! co mam zrobic.. dalej tkwic w tym ukladzie czy dac szanse facetowi przy ktorym bd bezpieczna? ....

Gość gość
puszczaj się dalej z nr 1 a temu drugiemu daj spokój niech znajdzie porządną kobietę.