Gość gość Napisano Maj 4, 2014 Witajnie, temat wyda sie infantylny do bolu, ale kurde, takie mamy idotyczne czasy, ze portale spolecznosciowe maja duza role w kontaktach miedzyludzkich... otoz moj kolega klika 'lubie to' pod zdjeciem niemal kazdej swojej kolezanki, nie wazne czy ta nalezy do calkiem ladnych czy hm...mowiac dyplomatycznie bardziej przecietnych...to juz u niego nagminne! dziwi mnie to, po prostu nie mam takiego entuzjazmu do klikania lubie to pod zdjeciem kazdego osobnika plci meskiej z mojego otoczenie :I czasami pisze on tez tym dziewczynom mile komentarze i wydam sie teraz wyniosla, ale dziewcyzny te sa jego kolezankami i sa najzwyczajniej brzydkie a chocby w pracy mamy wpsolne znajome - sliczne kolezanki, sa takie ktorym sie tak nie podlizuje o ile moge to tak nazwac mi tez kiedys ''lajkowal'', ale nasze stosunki ochlodzily sie i podejrzewam ze wiem dlaczego ale nie bede tu sugerowac odpowied********azdym razie przestal :D Oczywiscie to nie jest dla mnie wazna dziedzina zycia, ale fora sa od tego, zeby pisac o glupotach na przyklad :D Jak myslicie, dlaczego on tak uwielbia pisac tym dziewcyznom kemntarze i klikac lubie to? I czy jest szczery? Dodam, ze ona nie nalezy do playboyow, oooo nie..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach