Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sen erotyczny les o co chodzi !

Polecane posty

Gość gość

Hej. Ostatniej nocy miałam dosyć dziwny sen. Mam narzeczonego. Śnilo mi się byłismy gdzieś jakby na wczasach z bratem jego i narzeczona i byłą tego brata. Zostałam sam na sam z tą jego byłą bo wszyscy gdzies pojechali w jakies sprawie. Leżalysmy na lozku i rozmawialysmy bez zadnych podtekstow na luzie i nagle jakims cudem nasze usta się złączyly ja się oderwalam a ona- nie bój się. I zaczełysmy się całować dobierałysmy się do siebie zdjęła majtki chcialam ją pieścic ale jakos nie do konca umialam wsadzilysmy sobie palce strasznie bylysmy mokre. Ale nagle przerwalam powiedzialam ze nie teraz moze innym razem. Strasznie bylam podniecona. Tylko dziwi mnie to czemu ona mi się śnila skoro kiedy moj przyszly szwagier z nią byl to jej nawet specjalnie nie lubilam ani nie sadzilam ze jest jakas super atrakcyjna i w dodatku tyle czasu minelo odkad ja widzialam. Skąd sie to bierze i jeszcze taka namiętnosc do kogos i podniecenie. W sumie jak pomysle o tym snie to jara mnie to;p

Gość gość
To raczej normalne,podobno 70% procent kobiet chciałoby spróbować sex-u z drugą kobietą. Więc wydaje mi się że nie ma w tym nic aż tak niepoprawnego w końcu to był tylko sen,chyba że...... pozdrawiam Magda