Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynkajj

Nieogarnieta a goscie

Polecane posty

Gość martynkajj

Hej kobietki jestem mama dwulatki wiec nie pracuje zdarza nam sie wstawac o 9 godzinie..ostatnio mialam taka sytuacje ze bylam kompletnie nie ogarnieta w pizamie id gdy nadjechala chrzestna mojego meza..nie otworzylam jej drzwi udajac ze mnie nie ma..poniewaz nie chcialam by ktos widzial mnie w takim stanie..w dodatku w mieszkaniu panowal nie porzadek..czy macie tak czasem??czy od rana jestescie piekne itd?

Gość gość
nie nie mam tak mam zawsze porządek i wstaję o 6 a ty spiochu i leniu nie dziw sie ze tak masz jakbym spała do południa to tez bym tak miała

Gość martynkajj
Nie wyobrazam sobie wstawac o szostej,moja corka spi do dziewiatej po co wiec mial bym tak wczesnie wstawac

Gość JasnowidzXXL
Leń i fleja. Matka 2 latka o tej porze roku, kiedy jasno o godzinie 5, już o 7 powinna być na ukończeniu porządków domowych. Potem wstaje dziecko, ma przygotowane śniadanie, a po nim do 10-10.30 czas na domową zabawę-naukę przed wyjściem na spacer

Gość martynkajj
Masz racje tylko ze teraz akurat jestem w trzecim miesiacu ciazy wiec jestem ciagle senna itd

Gość gość
Ludzie jesteście nienormalni? Wolnoć Tomku w swoim domku. Nie mam dziecka ale siostra zostawia mi swoją córkę na całe wakacje(nie ma męża, zginął w wypadku). Tak więc gdy mała siedzi ze mna tez wstajemy o 9 jak się wyśpimy, w domu nie zawsze jest super, a jak ktoś przyjdzie to go wpuszczam. Tylko nie może mieć do mnie pretensji za stan mieszkania. Gdy ktoś przychodzi z zapowiedzią w domu jest na błysk i wszystko jest ładnie naszykowane. Mój dom, mam się tam czuć na luzie, nie będę latała ze ścierą bo za chwilę sanepid ma zrobić mi wjazd na chatę. A jak ktos mi wpada bez zapowiedzi to niech się nie dziwi, ze siedzę w piżamie a po podłodze walają się klocki.

Gość gość
ja tez lubie dluzej pospac ale zaraz szybko wstaje ogarniam sie i jest ok

Mieszkanie, poza sypialnią jest zawsze ogarnięte na tyle, że można wpuścić gościa :) a ja jeśli śpię to wiadomo, że muszę się ubrać i uczesać żeby wyglądać porządnie, ale zajmuje to trzy minuty, więc napuściłabym moje dziecko na gościa, a sama doprowadziłabym sie szybko do normalnego wyglądu ;) Jak na razie nie zdarzyło mi sie nie wpuścić gościa z powodu nieogarnięcia...ale ne wykluczam takiej sytuacji, bo różnie bywa :) za to kilka razy nie wpuścialm mojej babci bo przycodziła CODZIENNIE i nie chcialo mi sie z nią spędzać każdego przedpołudnia

Gość FAJNIE JEST
W mieszkaniu mam zawsze porządek.Wstaje przed 6 biorę prysznic, szybko się ubieram, maluję i szykuję jedzenie dla dzieci.Mam dwoje.Jedno 3 latka, drugie 9 miesięcy.Nie wyobrażam sobie chodzić jak lojza.Dodatkowo pracuje w domu i czasami przychodzą ludzie uzgadniać jaki projekt.

Gość gość
A w życiu bym nie wpuściła niezapowiedzianego gościa. Co to, komórek nie ma? Mam w mieszkaniu porządek, ale nie zawsze mam ochotę podejmowac gości. Zawsze udaję, że mnie nie ma, jak ktoś przychodzi bez zapowiedzi i już się oduczyli.