Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podalam rodzicow o alimenty

Polecane posty

Gość gość

Wychowala mnie babcia, mam teraz 20 lat. Ucze sie dziennie za rok planuje isc na drugi kierunek. Moja babcia ma juz ponad 80 lat a wiadomo ze wiecznie zyc nie bedzie. Ma emeryture 1000 zl nigdy mi nie zalowala na potrzeby, ale czasy sie zmienily teraz mam inne i czasem jest nam naprawde ciezko. Moj ojciec i matka zyja razem. Maja renty. Fakt faktem mama orzychodzi do mnie raz w miesiacu przynosi ok 200 zl. Ale co to jest? Moj bilet miesieczny jest drozszy a do tego paliwo. Koszt dojazdow do szkoly to na miesiac okolo 400 zl. Czy dobrze zrobilam? Czy dostane alimenty? Jak to wszystko wgl bedzie wygladac?

Gość gość
To sie zdecyduj czy potrzebujesz na bilet do autobusu czy na paliwo do autka :D🖐️ Potrenuj prowo troszke.

Gość gość
może i dostaniesz ale jak kiepsko zarabiają to będzie to może z 300zł więc nie poszalejesz za to

Gość nie przepraszam za Jedwabne
chwalisz sie czy zalisz?

Gość gość
Do roboty , leniu . Pracy sobie poszukaj i naucz sie liczyć na siebie ,zeby nikt ci nigdy nie wymawiał :)

Gość gość
dokładnie uważam,że powinnaś iść do roboty a nie ciągnąć od biednej babci i rodziców rencistów :O pasożyt :(

Gość gość
To nie prowo. Wiesz nie wszyscy mieszkaja w wielkim miescie i czasem trzeba dojechac samochodem do przystanku. A potem autobusem do innego misata oddalonego o ok 40 km. Jesli myslisz ze to prowo to chyba slabo znasz zycie. :) ale dzieki ze przeczytaliscie i odpowiedzieliscie.

Gość gość
Ja chodziłam 3 km do przystanku i żyje . Lato czy zima , słońce czy śnieg :)

Gość gość
Slucham? Do roboty? Haha jako kto? Sprzataczka? Zamiataczka ulic. Mam wyzsze ambicje i chce sie uczyc, skoro mam zdolnosc****aza tym nie cagne kasy od babci nie wiecie jakie sa miedzy nami relacje. A moich rodzicow nie znacie nie wiecie jakie mialam zycie i jak to wszystko wyglada. To co tu napisalam nto tylko namiastka. Nie chwale sie i nie zale tylko zadalam pare pytan ale widze ze tu nie ma co szukac na nie odpowiedzi.

Gość gość
oni w przyszłości też pociągną od ciebie alimenty i wtedy to oni będą się śmiać

Gość gość
Gosc to super ze zyjesz... :) jak ja bym mieszkala 3 km od przystanku to tez bym chodzila na piechote ale ja mam duzo dalej do przystanku. Jak uczylam sie w LO to wsiadalam z innego przystanku ok 5 km i uwiez ze w zime zaspy po kolana a ja szlam na autobus. I tez zyje. A mieszkam na wiosce tu nie mam oswietlonej drogi a wszedzie tylko pola i lasy. Nie bylo latwo. Ale dawalam rade.

Gość gość
Oj uwierz ze ja nie mam powodow do smiechu.

Gość gość
Ale podałaś każde z rodziców osobno czy razem czy jak?

Gość gość
Wiesz co piszesz jak jakaś chwaląca sie małolata . Czy myślisz ze twoi starzy śpią na kasie ? Nie wierze ze gdyby mogli i gdyby mieli to napewno daliby ci wiecej niż te 200 pln . Ponadto dlaczego sie obrażasz kiedy ludzie proponują ci prace ? Żadna nie hańbi a ty nie jesteś z królewskiego rodu zeby wybrzydzać .:o

Gość Gość22222
Wali prowokacją z daleka 🖐️