Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aka23

jeśli ktoś chciałby pogadać i ma jakiś problem

Polecane posty

proszę piszcie śmiało:) Często rozmowa pomaga a osoba z zewnątrz potrafi widzieć więcej niż przyjaciele czy rodzina

proszę nie wypisywać tu idiotycznych prowokacji. Jeśli się wam nudzi to znajdźcie sobie zajęci. Chwilę mnie tu nie było i zapomniałam że to się tu zdarza

Gość gość
Czy ktoś kto powiedział, że nie kocha, moze zechcieć wrócić ? znasz taki przypadek ?

znam. Po pierwsze słowa liczą się mniej niż czyny. Czemu nastąpiło zerwanie? Kiedy? Coś więcej proszę napisać

Gość gość
Daj mi maila potrzebuje rozmowy. Zależy mi bardzo. Swojego nie mogę bo mam jeden. Mozesz też na minutę udostępnić na swoim profilu.

Gość gość
ze mną zerwał facet, do dziś nie wiem dlaczego:-(

Gość mirex94
ja tez mam jeden problem natury emocjonalnej i nie wiem czy to olac czy sie przejmowac

wybacz nie chcę podawać tu mejla. Może jakoś inaczej? Albo pisz tu tylko znajdź pseudonim bo gość może być każdy a podszywy często są bardzo głupie i denerwujące

Gość mirex94
napiszesz do mnie na maila bo mam dwa mirex94@wp.pl

Gość gość
zerwanie nastapilo 8.5 miesiaca temu, zerwal nagle bo stwierdził, ze do siebie nie pasujemy. Dalej cos do mnie czuje.

Gość Herbatynka
MINĄŁ ROK A JA CIĄGLE O NIM MYŚLĘ......... Tak jak w temacie, nie wiem co mam z tym wszystkim począć, rok temu zostawił mnie facet, dodam że nie podał nawet przyczyny swojej decyzji. Powinnam go znienawidzić, a ja ciągle o nim myślę, w międzyczasie spotykałam się z facetem, próbowałam zapomnieć, ale się nie dało, nie wiem co mam robić, zadzwonić nie zadzwonie bo mam swój honor, uważam że facet jakby chciał to by się odezwał. Ale mimo wszystko bardzo bym chciała sie z nim spotkać, porozmawiać, ale nie wiem jak mam to zrobić?

Gość gość
Ale mimo wszystko bardzo bym chciała sie z nim spotkać, porozmawiać, ale nie wiem jak mam to zrobić? x odezwać się zamiast czekać,aż on to zrobi?

Gość gość
A bedziesz tu autorko wieczorem? Kolo 21?

herbatynka nie. To już tyle czasu on nie kontaktował się zerwał w taki a nie inny sposób. Jeśli się z nim spotkasz a okaże się że on jest szczęśliwy z kimś innym będzie boleć jeszcze bardziej. Czas leczy takie rany. Wiem bo znam takich ludzi. Gość skąd wiesz że on coś do ciebie czuje? Nie napisałaś o tym nic przecież

Gość gość
jaka jest dobra praca dla nieśmiałej studentki?

nie ale będę jutro koło 12 albo podaj mejla i tak się skontaktujemy mirex94 napisałam na mejla do Ciebie

Gość Herbatynka
No sama nie wiem co o tej całej sytuacji mysleć, z tego co wiem to on od naszego rozstania jest cały czas samotny, dlatego tym bardziej nie rozumiem jego decyzji, być może miał jakieś swoje problemy o których nie chciał mówić, wolał się po prostu rozstać bo tak jest najłatwiej.

Gość gość
myślę że lepiej było by się spotkać , porozmawiać, wyjaśnić wątpliwość. Jeśli jest z kimś i jest szczęśliwy to go zostaw.

Gość Herbatynka
Tak, ale problem w tym ze nie mam z tym panem żadnego kontaktu, nie zadzwonię z prośbą o spotkanie:-(

Gość gość
wiesz,gdzie mieszka,wystarczy się przejść i porozmawiać :)

Gość Herbatynka
gość myślę że lepiej było by się spotkać , porozmawiać, wyjaśnić wątpliwość. Jeśli jest z kimś i jest szczęśliwy to go zostaw. XXXXXX Na pewno byłoby łatwiej, nie zastanawiałabym się 24h na dobę o co tak naprawdę chodziło.

czasem ludzie się rozstają i nie podają przyczyny. A jak wam było przed końcem związku? Czy on chce nawiązać kontakt? Rok to dużo czasu myślę że gdyby sam chciał się spotkać zrobiłby to.No i faceci rzadko wyjaśniają takie decyzje.

Gość Herbatynka
Tak byłam kiedyś u niego na wsi w nadziei ze się spotkamy i porozmawiamy jak ludzie dorośli, niestety kiedy się dowiedział o mojej wizycie ,, UCIEKŁ'' do domu, tak jakby w ogóle nie chciał spojrzeć mi w oczy:-(

Gość gość
Jutro o 12 jestem w pracy. Teraz zreszta tez i nie mam jak opisac mojego klopotu :( to moj mail beskiduk@gmail.com odezwij sie do mnie :) dziekuje 🌼

Herbatynka masz już swoją odpowiedź nie męcz się zacznij myśleć o sobie, o nowym związku. On podjął decyzję a widzisz jak się teraz zachowuje. Boi się i nie chce Cię widzieć. Niczego ci raczej nie wyjaśni. Odetnij się od tego po prostu będziesz zdrowsza. Nie myśl. To nic ci nie da.

Gość Herbatynka
Było bardzo dobrze, wrecz idealnie, nic ani nikt nie zapowiadał końca, to wygladało tak- dzisiaj sie widzimy i jest super, a kolejnego spotkania już nie ma, naprawdę zawiłe to wszystko.

Gość gość
Herbatynka, dlaczego na siłę komplikujesz prostą sytuację? Skoro do tej pory jest sam to woli być sam niż z Tobą. Czego tu nie rozumiesz? Lepiej jakby traktował Cię jak poczekalnię, był z Toba np. dla seksu i w tym samym czasie szukał nowej? Daj sobie z nim spokój

Gość gość
nie koniecznie: może być nieśmiały , niepewny siebie, może też bać się odrzucenia swojej decyzji przez innych, albo zrobił coś czego się wstydzi przed Tobą mimo tego że Ty mogłaś nawet tego nie zauważyć,....