Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aka23

jeśli ktoś chciałby pogadać i ma jakiś problem

Polecane posty

nie. Jeśli był z nią w związku to nie jest nieśmiały i wstyd? Jeśli nawet była zdrada bo chyba tylko o to może chodzić to też nie zachowywałby się tak. Albo by to zignorował i był dalej z nią. Ale nie chowałby się jak dziecko. Minął ROK a nie TYDZIEŃ

Gość gościuniu
Swego czasu byłem z kobietą,która była na każde skinienie ręki. Później okazało się,że ona słucha się mnie z powodu strachu przed wyrażaniem własnego zdania. Po pewnym czasie jej służalczośći brak własnego zdania zaczęły mnie irytować i się rozstaliśmy. Powód podałem jej po którymś tam jej najściu,a zwlekałem tylko dlatego,że nie wiedziałem jak jej powiedzieć,że mimo tego,że jest wspaniała i dalej coś do niej czuję,to ja szukam do związku partnerki,a nie służącej gotowej na każde skinienie

Gość ONE ONE ONE
Ja myślę ze facet miał jakiś problem ze sobą skoro rzucił panienkę bez słowa i jeszcze później jej unikał jak ognia.

Gość gościuniu
to do herbatynki było skierowane,bo jeżeli zachowywała się tak samo,jak moja ex,to w moim poście ma odpowiedź na swoje pytania

Gość gość
to ja z pierwszej STRONY - sam powiedział Ze do mnie cos czuje :)

Gość Herbatynka
gościuniu to do herbatynki było skierowane,bo jeżeli zachowywała się tak samo,jak moja ex,to w moim poście ma odpowiedź na swoje pytania XXXXX Nie zachowywałam siew ten sposób, ogólnie naprawdę nie miał powodu żeby tak postąpić, a już na pewno nie całkowicie urywać kontakt:-(

Gość gość
ale to nie Ty decyzujesz czy ktoś ma powód coś robić czy nie, nie chciał już miec z Toba kontaktu więc go zerwał, koniec tematu

Gość ONE ONE ONE
Dziewczynie chodzi o to że mało tego że facet ją olał to jeszcze całkowicie zerwał kontakt:-( a to już takim całkiem normalnym zachowaniem nie jest:u dorosłych ludzi:-(

Gość ONE ONE ONE
Także nie opowiadajcie mi że to jest takie zupełnie normalne i dojrzałe zachowanie u faceta.

Gość gość
jest całkowicie normalne, koniec związku, odcięcie przeszłości i zajęcie się TERAŹNIEJSZOŚCIĄ, szczególnie u facetów, na szczęscie częśc kobiet też się tego nauczyło

Gość ONE ONE ONE
gość jest całkowicie normalne, koniec związku, odcięcie przeszłości i zajęcie się TERAŹNIEJSZOŚCIĄ, szczególnie u facetów, na szczęscie częśc kobiet też się tego nauczyło =================================================== normalne moze i jest, owszem rozchodzimy sie i każdy idzie w swoja stronę, zgadzam się, ale poświećmy na do widzenia chociaż krótką rozmowę z druga osoba, a nie znikajmy jakby nigdy nic:-(

Gość gość
widocznie uznał, że nie warto, miał do tego prawo

Gość gość
Tak postepują tylko faceci bez klasy

Gość gość
tak? :) to tym bardziej nie rozumiem dlaczego tracicie tyle czasu na rozmyslanie i rozprawianie na forum o facetach bez klasy :) zajmijcie się tymi z klasą

Gość ONE ONE ONE
No ja się dziewczynie nie dziwię bo też bym się pewnie dzień i noc zastanawiała co zrobiłam nie tak że mnie zostawił

Gość gość
Ci z klasą już dawno wyginęli jak dinozaury:-)