Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Abora

co mam zrobic z nim?

Polecane posty

wiec tak. znam chlopaka jakos okolo dwoch lat. spotykalismy sie jakos od roku. bylismy razem, jednak nasz zwiazek byl pelen burz. on po pewnym momencie powiedzial, ze uczucie zgaslo, a teraz znow sie odnowilo. jednak dowiedzialam sie, ze podczas zwiazku mnie zdradzil. mimo to postanowilam, ze nie chce go znow stracic i wybacze mu nawet to. on w klotni stwierdzil, ze gdyby mogl, zrobilby to jeszcze raz. wtedy cos we mnie peklo. zerwalismy. on napisal ze to dlatego, bo mu to wypomnialam. wczoraj sie z nim napilam, w sumie nie tylko, z chlopakami i wgl. powiedzialam ze musze z nim porozmawiac, chcialam spytac czy jeszcze z tego cos bedzie. on stwierdzil, ze musi to przemyslec. szczerze zaczelam sie zastanawiac kto tu jest pokrzywdzony, ja czy on. ciagle jednak byly miedzy nami klotnie i spiny, bo a to ja mialam humor, a to on, ale zawsze szlo na mnie. dzis mnie osadzil o to, ze wczoraj przytulalam sie z jakims chlopakiem, a to nie jest prawda, bo on sobie poszedl z fochem a ja za nim lecialam jak nienormalna, dzwonilam i pytalam gdzie jest. jak sie zobaczylismy to zaczelismy klotnie. on mnie odpychal, ja kazalam mu sie ogarnac, przytulalam go. nie wiem czy to cos dalo czy nie, bo w koncu sie uspokoil, a dzis znowu wypomnial. nie wiem co mam z tym zrobic. macie sensowne podpowiedzi?

Gość gość
tak, poszukaj mózgu bo z tego co widać to go nie masz, koleś ma cie gdzies i kreci toba na lewo i prawo, a ty sie w ogole nie szanujesz

kazdy mi to mowi, ale jestem po prostu zaslepiona..

Gość gość
no to jak jesteś głupia to cierp

Gość gość
Nie mecz sie z nim, zerwij znajomosc , nie on jeden jest na swiecie