Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy możliwe już aby... ?

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Ostatni okres miałam 18.04.2014 r. w wekeend miałam dni płodne co oznacza, że mieliśmy gorący wekeend. Z obliczeń kalkulatora w necie, wychodzi na to ze od ostatniej miesiączki była bym w 3 tyg ciąży - czy możliwe jest to, żeby było mi już nie dobrze i pobolewa mnie nieraz brzuch tak jak na okres. Następny mam dostać 15-16 maj.

Gość gość
nie, to nie jest mozliwe, mamy poniedziałek, nawet do zagnieżdżenia jeszcze nie doszło

Gość gość
To dlaczego internetowy kalendarz pokazuje, 3 tydzień ciąży ? (licząc od dnia ostatniej miesiączki)

Gość gość
a Ty wiesz jak się liczy tygodnie ciąży? właśnie od ostatniej miesiączki, ale przecież nie zaszłaś w ciążę w pierwszym dniu miesiączki prawda?

Gość Mama Oleńki
Hej ja w zeszłym roku miałam identycznie! Okres ostatni 19 kwietnia, na weekend majowy braliśmy ślub i były dni płodne więc do dzieła. Okres mialam dostać 15maja do tego czasu zrobiłam dwa testy które daly wynik negatywny. 17 maja dopiero wyszły dwie kreski i lekarz to potwierdził, teraz córa ma juz trzy miesiące ;) także troszke cierpliwości i może tobie też się uda. A kalkulator pokazuje 3 tydzień ciąży bo liczy od ostatniego okresu, ale na test jest jeszcze za szybko.

Gość gość
Tak, wiem ze na test jest jeszcze za szybko. Poczekam do końca przyszłego tygodnia.

Gość gość
test domowy po minimum 14 dniach od stosunku

Gość gość
Ja akurat będę miała 14 dni od stosunku, ponieważ zaczelismy od czwartku.