Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna1994

Naprawde lubie pić piwo mniam

Polecane posty

To napój bogów, kolor sugeruje że jest złotem wśród napojów, jest pyszniutkie i wywołuje miłe skutki takie jak te, ze czuje sie po nim fajnai moge was po nim przytulać :) // // /// /// //

Gość gość
A smak nasienia jak oceniasz?:classic_cool:

Gość gość
Piwo i wódka jest dla meneli. Którzy to piją i lubuja się w tym. To używki dla ludzi ograniczonych smakowo i z nizin społecznych. Gówniaro. Wino jest dla ludzi z klasa.

Gość gość
Katarzyno a byłaby kiedyś możliwość zrobić sobie we dwójke melanżyk? kupie 2-3kraty twojego ulubionego piwa i będziemy łoić, niech taki amok alkoholowy trwa pare dni, co ty na to?

Jeśli ktoś nie we, że poza tanimi piwami z biedronki istnieją tez pyszne piwka, z lokalnych i małych browarów na które nie stać meneli, takie po 5-20 zł, to jego ignorancja tylko źle o nim świadczy. Ja dzis piję Komes Poczwórny Bursztynowy z Browaru Fortuna, wątpie zeby jakiś menel je w ogóle znał ani żeby jakiegokolwiek było na nie stac. A ocenianie ludzi pod wzgledem tego jaki alkhol preferuje to taki snobizm, że ludzie bedący pod jego wpływem powinni zostac poddawani przymusowej eutanazji. Prawie każdy pije piwo, jak sie chce sie kogoś poznać to sie go zaprasza na piwo, tak jest wszedzie, na studiach, w pracy, wszedzie gdzie nie poszłam tak było. To ty tutaj jesteś odmiencem. Moze byłes zawsze kujonem bez znajomych, stąd te twoje dziwne poglądy?

Gość gość
Katarzynko, przyłóź się do nauki. Mam nadzieję, że w drugiej klasie gimnazjum już nauczysz się stawiać przecinek przed "że".

Cóż jesli myślisz, że to co napisałeś/łaś w poście wyżej było w jakiś sposób błyskotliwe lub śmieszne to odpowiem ci podobnym nieśmiesznym sucharem : Moze wreszcie w pierwszej klasie podstawówki nauczą cie liczyć i dowiesz sie ile ma lat rocznik 1994.

Gość gość
Widać po twoich wypowiedziach, że wywodzisz się z patologicznej rodziny i sklonność do alkoholizmu odziedziczyłaś po rodzicach.

moi rodzice prawie w ogóle nie piją poza imprezami rodzinnymi. Picia piwa nauczyłam sie na imprezach i koncertach i podczas wypadów ze znajomymi do barów. Byłes kiedykolwiek w jednym z tych trzech miejsc? Miałes kiedykolwiek jakichkolwiek znajomych? Odniesiesz sie do istnienia drogich piw z małych i regionalnych browarów, skoro uwazasz ze piwo to tani alkohol dla meneli? Dlaczego jestes taki dziwny? Byłes już z tym u psychiatry?

Gość gość
Ja też lubie piwo pić i słuchać przy tym metalu.Na przyklad Guns n Roses albo Skorpions .Lubie też Weekend i Bayer Full .