Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Letrox jak brać

Polecane posty

Gość gość

Mam brać przed śniadaniem na czczo. Ale mam nocki. Jak mam brać teraz? Bo po nocce rano, to ja będe po 2 posiłkach już. Nie mam możliwości zapytać lekarza. Wiec jak myslicie, brac rano po 2 posiłkach, czy wyspać, się i wziąć np po 12 po południu przed obiadem?

Gość gość
przed tym obiadem bym brała, ale w sumie to nie wiem.

Gość gość
To się bierze na czczo.Więc jesz kolację przed wyjsciem do pracy rozumiem,to np. o czwartej rano pol godz przed nastepnym posiłkiem mozesz wziąc tabl.

Gość gość
powinno się brać na pusty żołądek, więc wybierz sobie taką porę, przed którą miałaś co najmniej 4-6 godzin przerwy przyjęło się, że bierze się rano na czczo, ale wcale nie musisz tak robić, nawet w stanach przeprowadzono jakieś badania i okazało się, że jednak lepiej jest brać przed snem (lepsze samopoczucie i lepsze wyniki badań)

Gość gość
ok bede brac wtedy jak się wyśpie po nocce bo bd miała pusty żołądek. Mam przerwy o 2 i gdzieś koło 4 i wtedy jem nie moge tego zmienić.

Gość gość
Może weź jednak skontaktuj się z lekarzem, szkoda na darmo brać, bo wyniki ci wyjdą złe i niepotzrebnie ci zwiększy dawkę. No a na pewno się przyznaj jak brałaś.