Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko uderzylo sie w kant lozeczka czy moge je od razu polozyc

Polecane posty

Gość gość

witam , moja corka przez godzine wariowala z nami na lozku, nie chciala zasnac, skonczylo sie to uderzeniem w kant lozka , nie wiem czym uderzyla dokladnie bo nie bylo widac, po czym chwile potem zasnela, czy dobrze zrobilam? moze powinna 3 godziny nie spac ? dodam ze uderzyla najprawdopodobniej policzkiem ;/

Gość gość
a plakala po uderzeniu od razu?

Gość gość
plakala :(

Gość gość
jak plakala to podobno jest ok - jak moj sie nam sturlał z tapczanu to jak zadzwoniłam do lekarki to powiedziała że ważne czy płakał od razu czy go zamroczyło i dopiero po chwili. moj synek też od razu po tym zasnął. myślę, że jak nie będzie wymiotów w nocy, czy problemów ze snem to będzie dobrze. ale raczej nie powinno się nic dziać - pewnie też się wystraszyła, jak się spłakała to się zmęczyła, a wcześniej mówisz że szalała troszkę - myślę, że miała prawo od razu paść spać. głowa do góry - będzie ok :)

Gość gość
tak dlugo szalala i z tych wygłupów wyszlo jak wyszlo :/ ehhh

Gość gość
bywa - u nas też dzisiaj małe zderzenie z podłogą było, na szczęście nic się nie stało. głowa do góry - zdarza się. nie pierwszy nie ostatni raz :) przed nami jeszcze zdarte łokcie i kolana i inne atrakcje :) trzymaj sie :)

Gość gość
skoro obejrzalas dobrze glowe i nawet sladu nie bylo, to nie bylo mocne uderzenie

Gość gość
Mój brat jak mu dziecko spadło ze schodów to zadzwonił na pogotowie i zapytał co powinien zrobić. Ty też mogłabyś tak zrobić. Z kantami nie ma żartów. Zdarza się że ludzie dorośli nawet umierają od takich uderzeń jeśli uderzyli jakoś niefortunnie.

Gość gość
Upadek ze schodow a upadek z lozka to dwie rozne sprawy. Jak juz poszla spac to nic nie zrobisz. Ja bym poprostu zagladala czesciej czy wszystko ok.

Gość gość
ona nie upadla z lozka tylko na lozku skakala i uderzyla sie o lozko