Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podnieca mnie bycie nagim w obecnosci kobiety

Polecane posty

Gość blondi_86
a ile masz lat Łobuziaku? ;) ile wzrostu?

Gość cotchise
Mam 29 lat i 1.85 wzrostu. Qui pro quo Domyślam się ile masz lat, ale ciekawi mnie jak wyglądają Twoje nogi i tyłek?

Gość blondi_86
nogi mam ładne, proste...bioderka pełne...pupa w sam raz...w tańcu uwielbiam kręcić tyłeczkiem i biodrami i ocierać się o jakigoś przystojniaka ;)

Gość cotchise
Nie rób nadziei Blond_Smerfetko, jeśli nie jesteś gotowa przejść na kolejny etap znajomości. Ja w kobiecie szukam przede wszystkim.... mojego penisa. A nie (tylko) ładnych słówek.

Gość blondi_86
hmmm w kobiecie szukasz penisa? ;) ciekawe stwierdzenie... a ja szukam serca, którego rytm ukołysze mnie do snu ;p

Gość blondi_86
okolice Czewy, a kto pyta?

Gość blondi_86
acha

Gość cotchise
Jesteś nasieniem szatana. Albo stawiasz moją męskość na baczność albo wybudzasz ze mnie romantyka. I robisz to z wdziękiem. Ja chwilowo nie szukam moim sercem - efekty było godne pożałowania. Teraz zdaję się na inny kompas - penisa (jego naprawdę ciężko oszukać). Więc do snu to chcę iść w czyjejś szparce. A rytm serca może sprawić, że będę się chciał wtulić i zostać do rana (ale to już inna para kaloszy).

Gość blondi_86
szczerość bardzo cenię :) szkoda, że nie zostajesz do rana....rano to dopiero może być gorąco! i tak każdego dnia...do końca razem, czy tak nie jest fajniej?

Gość cotchise
Bo widzisz... Ja chcę zostać do rana... Ale znaleźć tę z którą chce zostać i która chce żebym został... To zbyt skomplikowane. I zbyt ułudne. Tak jak nasza obecna rozmowa.

Gość blondi_86
prawdę mówiąc, to ja też nie wiem, jak to jest, że ludzie się jakoś tam spotykają, zapoznają i są razem przez lata...dla mnie to też w tej chwili totalne science fiction...chociaż to moje marzenie..

Gość cotchise
A ja wiem jak to jest. I dlatego jest tak ciężko kiedy już tego nie ma. A ponieważ zaczynam być zbyt szczery, to chyba na mnie już czas. Będę śnił o Tobie blondi dzisiaj. Będę udawał, że się znamy i że się sobie podobamy. I że się lubimy i że się się nawzajem pociągamy. I że zostajemy ze sobą do rana. Dobranoc.

Gość blondi_86
Czyli ktoś Cię zranił? Szkoda, ze juz idziesz...naprawdę Cię polubiłam, bo do rzeczy piszesz Chłopaku...chodź ze mną do łóżeczka...przytul się do mojego cyca... Obyś miał takie sny jak ja ostatniej nocy :*

Gość cotchise
Z tego co pamiętam to Tobie się śniło jak Cię 3 facetów posuwa. Więc jednak pozostanę przy swoim śnie.

Gość blondi_86
hehe widzę, ze pilnie prześledziłeś moje wątki ;) to urocze..daj pysia :*** tej nocy będę śnić o Tobie, Kochanie...

Gość cotchise
Tylko sobie nic nie wyobrażaj. To, że miałem chwilę słabości nie znaczy, że można mi tu z pysiami i z "byciem uroczym" wyjeżdżać. Ja nie śpiewam serenad kobietom. Ja je ****** (nie mówię o serenadach). Teraz już definitywne dobranoc.

Gość blondi_86
phi...no to na koniec mnie zniesmaczyłeś... czyli ta rozmowa ze mną to ''chwila słabości''? Przykro mi się zrobiło...

Gość cotchise
No nie bocz się. W obecności innych muszę być męski i stanowczy. Wrażliwość jest tylko dla wybranych i na pewno miejsce na wrażliwość nie jest na erotycznym forum. (Czy ktoś mówił: dobranoc?)

Gość blondi_86
pisałes dobranoc, więc ja tez piszę dobranoc. ja to nawet na takim forum nie umiem być wredną suką, a czasami może faktycznie by wypadało...chociaż hejtowanie nie daje tyle przyjemności co prawienie komplementów i pisanie ciepłych słów...

... a najwięcej przyjemności na takim forum sprawia łobuzowanie ;-) ale nie da się tego porównać z przyjemnością łobuzowania poza tym forum :-P

Wracając do tematu. Tak, nawet mnie to kręci. Raz na jakiś czas bywam na saunie gdzie przebywa się raczej nago lub w ręczniku. Przyznam że lubię czuć na sobie wzrok dziewczyn.