Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY KOBIETY MÓWIĄ SOBIE KOMPLEMENTY

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się nad tą sprawą, bo ostatnio usłyszałam od koleżanki ,ze jestem ladna. A ja mam bardzo niską samoocenę. Niby podobam się facetom bo miałam kilku chłopaków, ale ja nie wierze w miłość dlatego chce być sama przez chociażby następne x lat. Wy dziewczyny często słyszycie od waszych koleżanek nawet od tych z którymi na codzień nie za dużo rozmawiacie ze ładnie wyglądacie? Albo cos w tym stylu ?

Gość gość
Pewnie ci powiedziała tak bo nie jestes ładna. Kobiety to suki

Gość gość
znaczy się to zależy mi kilka koleżanek powiedziało (4) że mam ładną twarz osobno wiec w to wierze ale szczerze zależy jaka koleżanka - to zależy od osoby czy ściemnia czy nie ale zresztą każdemu podoba się co innego może problem jest w twoim zachowaniu - bo z tego co widzę nie te dziewczyny mają chłopaków co są mega ładne tylko te co potrafią nawiązywać dobre relację z innymi ludzmi

Gość gość
Znaczy rozmawiałbyśmy o takiej jednej dziewczynie co uważa się za niewiadomo kogo i jak jest ladna a w rzeczywistości to pozal się boże. I ona mówi,że sama by się pięknością nie nazwała bo jest gruba a ja jestem nawet ładna.

Gość na tym forum to
na tym forum to stare nieer****ne baby są i zazdroszcza

Gość lubie mode d
nie zakładaj tutaj lepiej tego wątku,bo tutaj są zazdrośnicy i stare pudernice

Gość zapent
tak, faceci często słyszą takie rozmowy kobiet , 'fantastycznie wyglądasz Hela w tych nowych ślicznych ślaczkowych leginsach, piękna nowa bluzeczka koronkowa , słitaśnie a za chwilę ta sama zwracając się do Kunegundy opowiada, no popatrz Kuni jak ta małpa Hela przylazła dzisiaj do roboty, nawet chłopa nie ma i żaden jej nie chce , nic dziwnego bo takiego tłumoka to NIKT nie chce i znowu w centkowanych kalesonach przylazła do roboty i śmierdzi szczynami na kilometr , czy Ona się myje czasem ?

Gość gość
zapent a ty się czasem myjesz?

Gość gość
zauważyłem że kobieta nigdy nie komplementuje innej kobiety jeśli uważa ją za atrakcyjniejszą od siebie. Komplementowanie brzydszej, głupszej, grubszej, gorszej - przychodzi bez wysiłku.

Rok temu spotkalam kbiete o nietypowej urodzie. Mysle ze byla malo atrakcyjna dla panow.Ale jej slownictwo,poruszanie sie,poczucie humoru,przebijalo inne kobiety w lokalu.Nigdy wiecej jej nie spotkalam. Uwazam ja za seksowna babke po przejsciach. Nawet nie znam jej imienia.

Postawna,krotke wlosy.Nic szczegolnego. Ani piekna,ani brzydka. Ale tak jak sie poruszala i mowila,powinny zazdroscic inne laski.. To sie nazywa urok osobisty. tak mysle.