Gość gość Napisano Maj 5, 2014 Ostatnio zauważyłam na pośladku bliżej o***tu małą okrągłą plamkę, taką białą od wysuszenia ale się tym nie przejęłam, bo mam z natury bardzo suchą skórę i czasem od zadrapania mi się takie na ciele robią. Jak się przeraziłam dzisiaj gdy po spojrzeniu w lusterko okazało się, że zrobiły się z tego ogromne plamy zachodzące po obu stronach pośladków od kości ogonowej po wargi sromowe, plamy te są takie bardzo białe od wysuszenia a po kąpieli gdy namokną są tylko czerwone i wypukłe. Jestem raczej pewna iż to łuszczyca, wygląda nawet jak na zdjęciach w google. Jestem trochę załamana bo z tego co słyszałam, jest to choroba przewlekła i ciężko to wyleczyć. Zdziwiło mnie to, że pokazała się dopiero teraz gdy mam dwadzieścia parę lat. Czy z tą chorobą mogę poczekać jeszcze tydzień gdyż szefowa nie chce mi dać wolnego na pójście do lekarza w tym tygodniu i nie wiem czy mam po prostu nie przyjść do pracy bez jej zgody a lekarza poprosić o l4 za ten dzień. Zastanawia mnie też czy jest to związane z niedoczynnością tarczycy, jakiś czas temu prosiłam lekarza o sprawdzenie tego gdyż miałam wszystkie objawy łącznie z krwawieniem 16dniowym jednak lekarka to zlekceważyła a teraz powróciły mi bóle jajników i do wszystkich objawów doszła ta złuszczona skóra... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach