Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alibabkaiczter

czy to zwiazek toksyczny?

Polecane posty

Gość alibabkaiczter

Kiedy to kobieta mysli czasem ze go nienawidzi i zaluje ze go poznala a tak naprawde nie wyobraza sobie bez niego zycia? Kiedy sie stara, gotuje co on lubi, sprawia mu drobne niespodzianki a on tego nie dostrzega, i jeszcze potrafi powiedziec ze nie czuje sie kochany? Sam nie daje nic z siebie, kiedy mu sie to wytknie to potrafi powiedziec zebym za niego poszla do pracy, ze on zarabia! Pracuje na wyjazdach, na weekendy jest w domu, od jakiegos czasu czuje ze cos jest nie tak... jakbysmy byli obcymi dla siebie ludzmi... podobno jesli kobiecie intuicja podpowiada ze facet zdradza to tak jest...? Co o tym myslicie?

Gość gość
Kobieca intuicja jest ok...pod warunkiem,że jestes pewna swoich przypuszczeń, tak łatwo potrafimy ranić

Gość alibabkaiczter
???

Gość gość
Podobno jak kobieca intuicja podpowiadaż ,że facet zdradza, to tak jest.... tego trzeba byc pewnym, a nie opierać się na intuicji

Gość alibabkaiczter
I dlatego zrobilam sie podejrzliwa nawet strasznie! I niestety czesto jestem na niego zla bez powodu, az mi go czasem szkoda a siebie uwazam za wrednego babsztyla bo przez moje podejrzenia stalam sie psychopatka;-(

czyli w związku trzeba się zmuszać do zainteresowania drugą osobą, żeby nie być posądzoną o zdradę? a może po prostu zbrzydłaś lub mniej dokładnie się myjesz?

Gość alibabkaiczter
Widac ze ty nie staralas sie nigdy dla nikogo-jestes idealna i tobie trzeba padac do stop;-)

Gość gość
moja kolezanka nawet kilometry spisuje mężowi w aucie...i co to dało jej? Nic....było za dużo o 14km i już panikowała...obwąch**e go po pracy, wszystko robi żeby znależć dowody zdrady....i nic...a ona wariuje, a on się śmieje, na razie sie śmieje...

Gość mnbvcxzlkjhgfdsa
Obydwie strony powinny angazowac sie w zwiazek, jesli im zalezy.

:D debilka toksyczny związek jest wtedy jak ten gorszy partner zbrzydnie i obwinia innego, że nie ma dewiacji, że woli ładniejsze:D

Gość gość
ale chłop zmęczony a kobietki się czepiają...zawsze tak jest, było i będzie, ale czy te związki są wtedy szczęśliwe...hm...myśle ze nie

Gość alibabkaiczter
Nie ukrywam ze ja tez trzepie wszystko po jego powrocie, od telefonu po ogladanie ukradkiem plecow w poszukiwaniu zadrapan;-/

ale z Ciebie zdradziecka k***a :D właśnie to co robisz jest zdradą - g**** na czyjejś prywatności

Gość alibabkaiczter
Brokeninside87 Wygoglowalas i sie madrujesz?;-) Marsz do dzialu JAK JUTRO POMALOWAC PAZNOKCIE

Gość alibabkaiczter
Jasne ze mam poczucie winy, ze on charuje na rodzine a ja moze bezpodstawnie go podejrzewam... ale tyle teraz sie slyszy o zdradach... a wiadomo ze faceci i sobie wypija i takie jak brokeninside87 to wykorzystaja rozwalajac przy tym rodzine...;-)

Gość gość
Zazdrosnice!

Gość onaa79884
Dlatego nie wiem po co być z kimś na odleglosc!?

Gość gość
Cytuję: brokeninside87 czyli w związku trzeba się zmuszać do zainteresowania drugą osobą, żeby nie być posądzoną o zdradę? a może po prostu zbrzydłaś lub mniej dokładnie się myjesz? & Nawet jeśli zbrzydła niewymownie to i tak ciebie nie przebije.

Gość gość
Jesli go podejrzewasz to pewnie cos w tym jest.

Gość alibabkaiczter
Moze ktos ma podobna do mojej sytuacje?

Gość gość
Wczoraj pisałam o kolezance, która męzowi wszystko sprawdza...robi to jakies 3 lata, ale teraz wiem że sama pchnęła go w ramiona innej kobiety, spotyka się z nia od miesiąca, a ja nie potrafie jej powoedziec o tym, a on mówi: sama tego chciała to ma...i cóż myśleć? Powiedzieć?

Gość alibabkaiczter
Dlatego wlasnie nie mam ,,kolezanek''

Gość gość
tak tak ..sama go wepchnela w ramiona innej kobiety ! ha ha ha ... on od dawna mial inne kobiety i zona czula to :( nie sprawdzala go na darmo bo wewnetrznie wiedziala, ale szukala dowodow faceci to gnoje smierdzace :O

Gość gość
Skad sie o tym dowiedzialas? Bo mam wrazenie ze ty Ty jestes ta ktorej wpadl w ramiona...?

Gość gość
jestem jasnowidzem i widze tego dupka :P

Gość gość
Nie zrozumiałaś tego, co oznacza że pchnęła go w ramiona innej. Mianowicie żona swoim nieznośnym zachowaniem i obsesyjnym sprawdzaniem swojego faceta i ciągłymi podejrzeniami sprawiła, że mąż po prostu miał dość życia w taki sposób a że w pobliżu pojawiła się inna, ale miła, uczuciowa i normalna w odróżnieniu od żony, to zdecydował się odejść od niej i spróbować szczęścia z inną. Miał do tego prawo tak samo, jak kobieta odchodząca od faceta który ją kontroluje, sprawdza i ma obsesję na punkcie zdrady. To chyba logiczne. Więc zanim napiszesz, że on to był łajdak, to postaraj się spojrzeć obiektywnie a potem się wypowiadaj.

Gość gość
Dobrze wiedzialam o czym piszesz, tylko zastanwia mnie skad wiesz ze on kogos ma? To Ty nia jestes? Mysle ze gdyby ja naprawde kochal to nie zrobilby tego, teraz chociaz ma wymowke i moze obrocic kota ogonem i powiedziec ze to przez jej podejrzenia... gdyby nie chcial to by tego nie zrobil, proste!

Gość gość
ciekawe dlaczego nie odszedl wczesniej od zony ,jak bylo mu tak zle ? odszedl dlatego ,ze pojawila sie inna :( d**ek smierdzacy i tyle :P

Gość gość
Dowiedziałam się, bo powiedział o tym mojemu mężowi